zaterdag 20 mei 2023

JAMES BURKI - Someday (It'll Feel Like Home)

Op vrijdag 19 mei bracht de Haagse pop-rock band James Burki de track ‘Someday (Itʼll Feel Like Home)ʼ uit, de derde single van het aankomende debuutalbum.

‘Somedayʼ vertelt het verhaal van onzekerheid en eenzaamheid, en probeert hierbij te versterken dat het uiteindelijk, waar je ook bent, het zal voelen als thuis maar dat dat niet nu al zo moet zijn.

‘Somedayʼ is een track waarin invloeden van folkpop en populaire EDM muziek gecombineerd zijn in een vloeiend geheel. Waar de song begin als een akoestische track bouwt hij uit naar een climax moment met een ‘dropʼ die niet zou misstaan in menig track van Avicii of Martin Garrix.

Opnieuw heeft james Burki samengewerkt met mix-engineer Jim Pinder om een vloeiende, Amerikaanse sound te creëren.

Na het succes van afgelopen release ‘Hold Onʼ, een samenwerking met drum-ʼn-bass duo NCT (2,2 miljoen streams over alle platforms), hebben bandleden James, Jurre en Philip hun hoofden laag gehouden om zich te kunnen focussen op het volgende hoofdstuk van de band.

Jim Pinder, een mixer die heeft gewerkt met bands als Bring Me the Horizon en Bullet for My Valentine bleek daarbij onmisbaar en heeft de productiekwaliteit van de band flink opgeschroefd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten