woensdag 2 januari 2019

A Minor Problem - Overthinking Brain

De Heerlense rockband A Minor Problem heeft op 29 december een verlaat kerstcadeautje de wereld in geslingerd. De band bracht twee nieuwe nummers, een videoclip, en een lyricvideo uit. De nummers ‘Overthinking Brain’ en ‘The Ground’ zijn een voorproefje van het debuutalbum ‘A Minor Problem’, dat op 19 januari wordt gepresenteerd in de Landgraafse Oefenbunker.A Minor Problem bracht in 2015 de EP ‘Houston, We Have A Minor Problem’ uit die in 2016 werd opgevolgd door de single ‘Accidents Exist’. De band is vaak op het podium te zien geweest en wierf hiermee een grote bekendheid bij het publiek. Afgelopen jaar speelde de band nog op het hoofdpodium van ParkCity Live.

Met het materiaal dat vandaag wordt uitgebracht kan het publiek voor het eerst proeven aan de nieuwe sound van de band. Het eerste nummer, ‘Overthinking Brain’, is een hard en energiek rocknummer zoals men van de dame en heren gewend is. ‘The Ground’ daarentegen laat een compleet nieuwe, kalmere popsound van A Minor Problem horen. Bijzonder is dat de band voor dit nummer heeft samengewerkt met de Hoensbroekse zangeres CelineShanice.

De band brengt maar liefst twee nieuwe videoclips uit samen met de nieuwe muziek. Deze zijn beide te bekijken op het YouTube kanaal van A Minor Problem. De nieuwe singles zijn tevens gratis te beluisteren op alle online streamingkanalen, zoals Spotify, iTunes, Deezer en Apple Music.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten