vrijdag 23 september 2016

Flowers For A Lonely Soul - This is not boring


Op 24 september presenteert het popduo Flowers For A Lonely Soul de single ‘This Is Not Boring’. Het is de tweede single van het aanstaande album 'III' dat op 1 november 2016 uitkomt.


Flowers For A Lonely Soul heeft er voor gekozen om hun single te releasen op een plek die voor hen een speciale betekenis heeft; in jongerencentrum Utopia in Drunen. Op zaterdag 24 september vindt het festival Utopia Revival plaats om het veertigjarig bestaan van Utopia te vieren. Naast Flowers For A Lonely Soul treden die avond ook Bettie Serveert en 3FM Serious Talent Lakhsmi op. Bettie Serveert was begin jaren '90 een graag geziene gast in Utopia.

‘This Is Not Boring’ is de opener van het nieuwe album ‘III’. Het is een vrijbrief voor de muzikale avonturen van Flowers For A Lonely Soul. Dit is niet saai, dit is wat ze doen en wie ze zijn. Dit is hun uitlaatklep, los van de dagelijkse waan. Flowers For A Lonely Soul staat voor muziek maken, vriendschap en dromen delen.

Flowers For A Lonely Soul bestaat uit Nico Kerver en Oscar Langerak. Dit duo viert hun 25-jarig jubileum met de release van ‘III’. Dit nieuwe album luidt de derde fase van hun muzikale samenwerking in die zich via verschillende bands en projecten (o.a. Surely en 1Lamp) uitstrekt over de jaren ’90, tot heden. Flowers For A Lonely Soul laat zich inspireren door een brede keur aan artiesten; van Jack Johnson tot Jack Garratt.

Tijdens het live optreden in Utopia worden de mannen vergezeld door drummer Peter Robbemond (voormalig All Comes Down) en bassist Eibe Gerhart (Leif de Leeuw Band). Geen opmerkingen:

Een reactie posten