zondag 13 maart 2011

UK SINGLE TOP 40

Ook deze week staat ze fier bovenaan: Adele. Het is daarmee de vierde week dat ze zowel de album als de single lijst aanvoerd,een record. Op twee deze week opnieuw Jessie J. De nummer drie blijft ook onveranderd voor Rihanna. De vierde plaats is ook deze week voor Lady Gaga. Hoogste binnenkomer is op vijf Wiz Khalifa
.
Verder in de bovenste 40: een opvallende stijger Noah and The Whale , dankzij het nieuwe album stijgen zij nu door naar 19 . Olly Murs komt op 20 binnen, komt Britney Spears binnen op 21. De 14 jarige sensatie Birdy komt op 25 binnen. Verder is weinig opzienbarends aan de hand in de lijst, een aantal bekende binnenkomers ( Black Eyed Peas en de onvermijdelijke Glees) , maar verder is er op alternatieve muziek gebied weinig te melden en te beleven.

De rest van de lijst ziet er als volgt uit: Lights van Ellie Goulding stijgt door naar nummer 64, de EP van Beth Ditto komt binnen op 76. Florence & The Machine stijgen weer eens 100 plaatsen, en Snow Patrol staat weer eens bij de bovenste 100. Gelukkig komt niet alles van Glee hoog binnen en valt ook de binnenkomst van Willow op 93 mee ( we waren al bang dat ze veel hoger zou binnenkomen).


Nog steeds bovenaan in de Britse single lijst:

21 - Adele

Geen opmerkingen:

Een reactie posten