donderdag 3 maart 2011

LADYTRON - ACE OF HZ


Release: 13 maart

Label: Nettwerk


Je weet het voor het betere synth werk moet je op deze site zijn. Dus komt Ladytron met wat nieuws zijn wij er als de kippen bij. Ace of Hz wordt de nieuwe single. Deze Engelse groep bestaat sinds 1999 en komt uit de legendarische muziekplaats Liverpool.


De groep bestaat uit vier leden en heeft een trouwe schaar aanhangers vooral in de club scene. De groep maakt plezierige dromerige en dansbare synth pop, waarbij vorig jaar nog het nummer Tomorrow verscheen.

Maar nu wordt het dan toch tijd voor Best of 00 -10 , of te wel de eerste 10 jaar Ladytron op een verzamel album, daar hoort de nieuwe single dan ook bij Ace of Hz.

De is gevormd door producers en DJ Daniel Hunt en Reuben Wu. Voor de mooie tweestemminge zang zijn Helen Marnie en Mira Aroyo verantwoordelijk.

De naam van de band is afkomstig van een gelijknamige song van Roxy Music en de band treed er vaak op. Zo hebben ze er bijvoorbeeld ook een tour met Goldfrapp op zitten.

Prachtige muziek die een volstrek eigen herkenbaar , plezierig geluid laten horen dat duidelijk niet voor de mainstream oren geschikt is. Geeft niks genieten wij toch lekker van deze Tip van de Week voor onze lijst!!

http://www.youtube.com/watch?v=84_3CCqvljA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten