maandag 18 maart 2019

SPECIALE MINI PLATENSPELER VOOR 3" PLATEN OP RSD



De Amerikaanse platenspelerfabrikant Crosley brengt dit jaar in samenwerking met Record Store Day een bijzonder kleine speler op de markt: De RSD3. Ook in Nederland zal deze op 13 april in de deelnemende platenzaken verkrijgbaar zijn.
De platenspeler is te klein om een normale plaat op af te spelen en komt dus ook met een nieuw formaat: De 3” single. Hier past precies 1 liedje van 4 minuten op. Op Record Store Day worden een aantal releases in dit formaat uitgebracht, onder andere van Foo Fighters en Third Man Records, het label van Jack White.
Het uitbrengen van de 3” singles zal zich niet beperken tot Record Store Day. Meerdere singles van verschillende bands of labels zullen op regelmatige basis volgen.
De mini-platenspeler heeft alle specificaties die je ook van een normale platenspeler kunt verwachten: Een diamanten audio-technica naald, volume knop, ingebouwde versterker en speakers, pitch control en de kleinste stofkap die je ooit hebt gezien. De platenspeler is aan te sluiten op een externe speaker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten