zondag 31 oktober 2010

UK SINGLE TOP 40


Ook deze week valt er weer weinig te genieten in de Engelse single lijst. Zoals verwacht staat Cheryl Cole op nummer een, ze heeft in de eerste week maar liefst 157.000 exemplaren verkocht, het hoogste aantal dit jaar in een week.

Ook voor de nummer twee Rihanna is een record , met 126.000 exemplaren heeft zij de hoogste verkopen dit jaar voor een nummer twee in handen. Waarschijnlijk zullen deze records dit jaar nog wel sneuvelen zo vlak voor kerst.

Verder opvallende zaken in de top tien: de forse daling van Wanted naar nummer negen. Echt opvallende zaken in de top doen zich deze week niet voor , de rest blijft een beetje het zelfde.

Ook qua singles is Michael Buble een forse stijger, hij staat nu op nummer elf. Komt er dan helemaal niets alternatiefs binnen deze week? Nou ja hoogstens op 37 James Blunt, maar dat is toch niet echt meer alternatief te noemen.

Dan in de regio er onder: op 61 Sons of Admiral, op 64 Shakespears Sister ( maar dat is al een oud nummer) en Chris Isaak komt ook weer eens in de lijst voor.

Ook hier is er duidelijk sprake van een 'windstilte' voor de december piek die er nog aan zit te komen.
Dus even doorbijten dan maar.
De nieuwe nummer een in de single top 40 in Engeland:

Promise This - Cheryl Cole

Geen opmerkingen:

Een reactie posten