woensdag 8 maart 2023

Nation of Language - Sole Obsession [Official Music Video]

"Sole Obsession" is een nieuw nummer van de Amerikaanse post-punk band Nation of Language, dat in 2022 werd uitgebracht. Het nummer is afkomstig van hun tweede studioalbum "A Way Forward", dat in maart 2022 werd uitgebracht.

"Sole Obsession" is een opzwepend nummer dat de kenmerkende post-punk sound van Nation of Language combineert met dansbare synthpop elementen. Het nummer opent met een pulserende baslijn en funky gitaarriffs, gevolgd door de karakteristieke zang van Ian Devaney, die een hypnotiserende sfeer creëert.

De teksten van het nummer lijken te gaan over de obsessie van een persoon met een onbereikbare liefde. Devaney zingt over de pijnlijke cyclus van hoop en teleurstelling, terwijl hij zich vastklampt aan de illusie van een gelukkig einde. "Sole Obsession" is echter geen depressief nummer, maar eerder een energieke uitlaatklep voor deze intense emoties.

Met "Sole Obsession" bewijst Nation of Language opnieuw dat ze een meester zijn in het creëren van catchy en dansbare nummers die ook tekstueel diepgang hebben. Het nummer zal ongetwijfeld een favoriet zijn onder fans van post-punk, synthpop en new wave muziek.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten