woensdag 27 maart 2019

Sky Ferreira - Downhill Lullaby (Audio)


Na enorm lang teasen , werd het tijd voor nieuw materiaal van Sky Ferreria. Sky laat haar dansbare pop achterwege en gaat met de nieuwe single de mysterieuze toer op. Als je het ons vraagt, is Sky met “Downhill Lullably “ alleen maar bergop gegaan.

Peter Perrett - I Want Your Dreams (Official Video)

Tacocat - Hologram

Foxygen - Face The Facts (Official Audio)De twee indierockers van Foxygen zijn terug. Foxygen heeft een groovy single uitgebracht. De single klinkt erg lekker .

Fieh - Glu (Official Video)


Na de release van debuutsingle  Glu schoot de interesse in Fieh door het dak. Fieh, 9  koppige band uit Oslo, werd verkozen tot meest veelbelovende act voor 2018 door Noorse muziekindustrieprofessionals. Niet zo gek, want hun jazz- gedreven soulpop is even vers als verrukkelijk .

maandag 25 maart 2019

maandag 18 maart 2019

Employed To Serve - Harsh Truth

SPECIALE MINI PLATENSPELER VOOR 3" PLATEN OP RSDDe Amerikaanse platenspelerfabrikant Crosley brengt dit jaar in samenwerking met Record Store Day een bijzonder kleine speler op de markt: De RSD3. Ook in Nederland zal deze op 13 april in de deelnemende platenzaken verkrijgbaar zijn.
De platenspeler is te klein om een normale plaat op af te spelen en komt dus ook met een nieuw formaat: De 3” single. Hier past precies 1 liedje van 4 minuten op. Op Record Store Day worden een aantal releases in dit formaat uitgebracht, onder andere van Foo Fighters en Third Man Records, het label van Jack White.
Het uitbrengen van de 3” singles zal zich niet beperken tot Record Store Day. Meerdere singles van verschillende bands of labels zullen op regelmatige basis volgen.
De mini-platenspeler heeft alle specificaties die je ook van een normale platenspeler kunt verwachten: Een diamanten audio-technica naald, volume knop, ingebouwde versterker en speakers, pitch control en de kleinste stofkap die je ooit hebt gezien. De platenspeler is aan te sluiten op een externe speaker.

Friendly Fires-Lack Of Love

The Kooks - Pamela (Animation)

Hydrogen Sea-Decoherence

Jaguar Jaguar - You Got Me (official video)

Retro Video Club - Addicted (Official Audio)

The Ninth Wave- Used to Be Yours

Lucy Rose - Treat Me Like A Woman

Jade Bird - My Motto (Official Video)

Danger Mouse -Ministry

zaterdag 9 maart 2019

RECORD OF THE WEEK :The National - You Had Your Soul with You (Official Audio)

YOU HAD YOUR SOUL WITH YOU-

THE NATIONAL *

DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 30 WEEK 10
1.1 PET SHOP BOYS- On social media

2. 2 FOALS-Exits

3.1 BECK -Tarantula

4. 5 VAMPIRE WEEKEND - Harmony Hall

5. 3 DE STAAT - Phoenix


6. 6 BALTHAZAR-I'm Never Gonna Let You Down Again

7.8 THE JAPANESE HOUSE-Maybe You're the Reason

8. 14 EMPIRE OF THE SUN- Chrysalis

9 .10 STRAND OF OAKS- Weird Ways

10. 22 FOALS- Sunday

Local Natives - When Am I Gonna Lose You (Official Music Video)

George Ezra - Pretty Shining People (Official Video)

Cage The Elephant - House Of Glass (Lyric Video)

Strand of Oaks - Keys (Official Audio)

woensdag 6 maart 2019

Alan Parsons- "Miracle" feat. Jason Mraz : ALAN PARSONS IS BACK !
Met “The Secret” keert ‘the legendary music icon and magical master’ Alan Parsons terug naar de pop / rock sound (‘with symphonic and progressive interludes’) waarmee The Alan Parsons Project zo bekend mee is geworden. Na een afwezigheid van 15 jaar toont Parsons aan zijn muzikale toverstaf nog niet te zijn verloren. Naast de stem van Parsons zelf, heeft hij uiteraard weer veel gastzangers. Jason Mraz, Todd Cooper, Mark Mikel, PJ Olsson, Jordan Huffman, Jared Mahone en Lou Gramm brengen met hun vocalen de veelal uitbundige, orchestrale, cinematische en sfeervolle stukken naar nog grotere hoogten.


RELEASELIJST RSD19 BEKENDDe lijst met nationale- en internationale releases voor Record Store Day 2019 is zojuist bekend gemaakt. Het is zo mogelijk een nog indrukwekkender lijst dan voorgaande jaren, met exclusieve titels die alleen verkrijgbaar zijn tijdens de tiende editie van Record Store Day Nederland op zaterdag 13 april. Bekijk hier de complete lijst.
Of bekijk de PDF op RSD Releaselijst 2019.

Simon Bonney - Eyes Of Blue (Official)