maandag 25 februari 2019

woensdag 20 februari 2019

P!nk - Walk Me Home (Lyric Video)

slowthai - Peace Of Mind2019 wordt ongetwijfeld het jaar van de doorbraak van Slowthai. De wereld leert Slowthai voor het eerst kennen in 2016 met zijn single ‘ Jiggle’. Daarnet konigde Slowthai aan dat zijn eerste album Nothing Great About Britain zal heten. Brexit of niet, het Verenigd Koninkrijk is een explosieve rapper rijker.

primeur : Sundara Karma - Little Smart Houses (Official Video)Sundara Karme heeft nieuwe videoclip uitgebracht. Leuk detail: de video is gemaakt door de fans.

Howard Jones - Transform - Teaser Video


 In 2019 viert Howard Jones het 35-jarig jubileum van ‘Humans Lib’ en brengt hij tevens een nieuw album uit, genaamd ‘ Transform’. De release van het album staat gepland in mei. Met deze nieuwe plaat keert de zanger terug naar zijn elektronische roots. Howard Jones is een ware hitmachine. Hij verkocht wereldwijd meer dan 8 miljoen albums. Op zaterdag 17 augustus staat hij  ,exclusief !,  in de Boederij in Zoetermeer.

woensdag 13 februari 2019

Matthew And The Atlas - White Bird (Official Audio)


Soulvolle folk met een poprandje dat is Matthew And The Atlas. Het is het geesteskind van singer- songwriter Matthew Hegarty, een multi- instrumentalist. Behoefte om even gedachteloos voor je uit te staren onder genot van wat verstillend mooie muziek? De single ‘ White Bird ‘van Matthew is hiervoor uitstekend geschikt.

PicaPica - Cast In Stone (Official Video)

WEYES BLOOD --- EVERYDAYAls Weyes Blood  brengt de Californische muzikante Natalie Mering al een tijdje grenzeloze folk- en popmuziek uit met uiteenlopende invloeden en insteken.
De single klinkt enerszijds op- en- top als Weyes Blood, maar ook opvallend anders. Is een bijzonder aanstekelijk nummer dat Natalie op nieuw van andere kant laat zien.

Anteros - Drive On (Official Video)

Sundara Karma - Higher States (Official Video)Nieuw jaar, nieuwe look! Sundara Karma weet zich  telkens opnieuw uit te vinden en daar horen natuurlijk ook weer nieuwe outfits bij. Maar goed dat Sundara Karma ook met hun muziek weet op te vallen die wel uit de vorige eeuw lijkt te komen: de jaren tachtig!

FUR - Him and Her (Official Video)