vrijdag 23 november 2018

PRIMEUR : Winter Star - Jenne


Kun je na je 40e nog doorbreken als vrouwelijk songwriter of ben je je vruchtbaarheidsdatum dan al lang voorbij? De Brabantse songwriter Jenne waagt het erop en komt op haar 40e met een re-recording van haar solo kerstsingle Winter Star. Daarnaast is er in januari de release van het debuutalbum Dysnomia van Brother Moon, de indie-band waarvan zij one of the guys is.

Friendly Fires - Heaven Let Me In (Visualiser)

FOURS - Even in My Dreams | Live at Big Indie Big Nights

The 1975 - Sincerity Is Scary (Official Video)

The Chemical Brothers - Free Yourself

James Yorkston - My Mouth Ain't No Bible (Official Video)

woensdag 14 november 2018

Martin Frawley "End of the Bar"Martin Frawley heeft een nieuwe single uitgebracht. De voorbode van het nieuwe album. De single klinkt melodisch,  fragiel en kwetsbaar. De kwestbaarheid maakt de single sterk en mooi.

Easy Life - Nightmares (Official Video)Easy Life heeft een leuke clip uitgebracht .Easy life is een nieuwe band uit het Leicester . De zangstijl zit tussen praten en zingen in. Het lijkt op rap maar dat is het niet echt.

De naam Easy Life kan niet anders dan ironisch bedoeld zijn. Evenals de opmerking op twitter dat ze de beste band ter wereld zijn. Zo ver is het nog lang niet.

Overigens is Easy Life in Nederland een beruchte naam, dankzij Mijnheer John Wolbers.( voormalig topman van Easy Life)

Ivan Mendez - Lust

zaterdag 10 november 2018

DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 30 WEEK 45

1. 1 EDITORS- Cold

2. 2 BEACH HOUSE-Alien

3. 3 THOM YORKE - Unmade

4. 4 OSCAR AND THE WOLF -On Fire

5. -- MUSE -  Algorithm

6. 6 METRIC - Now or Never Now


7. HOOVERPHONIC- Uptight

8. 5 THE TING TINGS - Estranged

9 . 9  THE 1975- TOOTIMETOOTIMETOOTIME

10. 14 THOM YORKE- Open Again

zondag 4 november 2018

Vera Sola - The Cage (Official Video)Vera Sola stamt uit een familie vol spiritualisten en een ouderlijk huis vol platen en boeken van legendarische artiesten. Al deze inspiratie maakt Sola tot de zangeres, liedjesschrijver en multi-instrumentalist die ze nu is. De single ‘ The Cave’ klinkt donker, Vera heeft een engelenstem. De combinatie is verrassend .

Puma Blue - LustPuma Blue : voor de liefhebbers van Jeff Buckley, King Krule. De jonge muzikant maakt lome Lo-fi pop met jazzinvloeden.