maandag 20 augustus 2018

PRIMEUR: Tom Odell - Constellations (Audio)

Sinds zijn monsterhit ‘ Another Love ‘ zijn Tom Odell en Nederland beste vrienden. Zijn treffende, hypergevoelige muziek gaat recht naar het hart. De single ‘ Constellations ‘ is de voorbode van Toms nieuwste album ‘ Jubilee Road’. Tom komt 8 november naar AFAS Live. De show is een onderdeel van zijn Jubilee Road Tour die in teken staat van zijn nieuwe album.

Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Lyric Video)

PRIMEUR : Villagers - Fool (Official Video)

De Ierse indieband Villagers zette zichzelf in 2010 op de kaart met hun debuutalbum’ Becoming A Jackhal’ . Drijvende kracht achter , in en voor de band is frontman Connor O’Brien. ‘ Fool’ voelt meteen vertrouwd en warm aan wat grotendeels te danken is aan de gouden stem van Connor.  De melancholische ondertoon à la Feet Foxes in het refrein is erg mooi. De single is een ware voltreffer.

Arnór Dan - Stone By Stone (Official Music Video)


Het is geen geheim meer dat er ontzettend veel en ontzettend goeie muziek  uitkomt uit IJsland zo ook Agent Fresco! Een genre plakken op hun  muziek gaat je niet lukken,maar proberen kan wel. Mystiek, overweldigend, maar te allen tijde wordt je meegevoerd door de bijzonder karakteristieke stem van zanger Amór Dan Anarson.

zaterdag 18 augustus 2018

Slow Pulp - At Home

Death Cab for Cutie - Northern Lights (Official Audio)

DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 30 WEEK 331. 24 THOMAS AZIER - Echoes *

2. 1 FLORENCE & THE MACHINE- Big God

3. 2 YEARS & YEARS-  Palo Santo

4. 3 GEORGE EZRA-Shotgun

5. 4 BEACH HOUSE-Dark Spring

6. 5 CIGARETTES AFTER SEX- Crush

7. 25 MUSE - Something Human

8. 12 ROOSEVELT- Under The Sun

9 .16 YEARS & YEARS- Hypnotised

10.1CHRISTINE AND THE QUEENS- Doesn't matter

maandag 13 augustus 2018

The Coral - After The Fair (Official Video)

Het tweede album van The Coral in twee jaar tijd. De band  heeft een nieuwe single, het is een pareltje. De band uit Liverpool heeft er na een periode van lang droogte ( zes jaar) overduidelijk weer zin in!

The Kooks - No Pressure

The Kooks zijn terug! De Britse band heeft maar twee tracks gedeeld : “ All The Time “ en “No Pressure “. Beide nummers komen van het nieuwe album ‘ Let’s Go Sunshine ‘ dat 31 Augusts verschijnt . “ No Pressure” klinkt iets meer stipped. De singles voorspellen veel goeds, de vier jaar wachten waren de moeite waard.

Fishing In Japan - Here For You

vrijdag 10 augustus 2018

bazart - Grip (omarm me) (Official Video)

Bazart is een indie-pop groep uit België . De band maakt Nederlandstalige muziek. Naar eigen zeggen probeert de band  kleinkunst populair te maken onder het Belgisch publiek. De single is een ideale cruise nummer voor de auto. De muziek is lichter en vrolijker geworden.
De beste Nederlandstalige band op het moment is misschien wel een Belgische !

Passenger | To Be Free (Official)

Vandaag  is de video van Passenger uitgekomen: ‘ To Be Free’ . Het is Passenger’s meest persoonlijke nummer van de plaat ‘ Runaway’.  Wie even de tijd neemt om enkele minuten stil te staan bij deze wondermooie ‘ To Be Free’ zal niet teleurgesteld worden.

Phantastic Ferniture - Dark Corner Dance Floor (Official Video)

Broods - Peach (Official Audio)

half•alive - still feel. [VIDEO]

Superorganism - The Prawn Song (Official Video)

maandag 6 augustus 2018

Amber Arcades - Where Did You Go

Amber Arcades , is een Nederlandse singer-songwriter en indiemuzikante. Ze heeft een nieuwe single uitgebracht:” Where Did You Go”. Het nummer is geplukt van haar aankomende plaat. Alle grenzen vervagen dankzij De Graaf’s, aka Amber Arcades , unieke en lijzige stem.


Neneh Cherry - Kong

Neneh Cherry is een Zweedse zangeres die in de jaren ‘90 een groot aantal hits ( oa : 7 seconds) scoorde. Ze laat vier jaar na haar laaste album weer van zich horen. Haar comeback single : “Kong” is  vandaag gelanceerd. De single is een verwijzing  naar de Europese vluchtingencrisis.
A R I Z O N A - What She Wants [Official Video]