maandag 20 augustus 2018

PRIMEUR: Tom Odell - Constellations (Audio)

Sinds zijn monsterhit ‘ Another Love ‘ zijn Tom Odell en Nederland beste vrienden. Zijn treffende, hypergevoelige muziek gaat recht naar het hart. De single ‘ Constellations ‘ is de voorbode van Toms nieuwste album ‘ Jubilee Road’. Tom komt 8 november naar AFAS Live. De show is een onderdeel van zijn Jubilee Road Tour die in teken staat van zijn nieuwe album.

Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Lyric Video)

PRIMEUR : Villagers - Fool (Official Video)

De Ierse indieband Villagers zette zichzelf in 2010 op de kaart met hun debuutalbum’ Becoming A Jackhal’ . Drijvende kracht achter , in en voor de band is frontman Connor O’Brien. ‘ Fool’ voelt meteen vertrouwd en warm aan wat grotendeels te danken is aan de gouden stem van Connor.  De melancholische ondertoon à la Feet Foxes in het refrein is erg mooi. De single is een ware voltreffer.

Arnór Dan - Stone By Stone (Official Music Video)


Het is geen geheim meer dat er ontzettend veel en ontzettend goeie muziek  uitkomt uit IJsland zo ook Agent Fresco! Een genre plakken op hun  muziek gaat je niet lukken,maar proberen kan wel. Mystiek, overweldigend, maar te allen tijde wordt je meegevoerd door de bijzonder karakteristieke stem van zanger Amór Dan Anarson.