vrijdag 10 augustus 2018

bazart - Grip (omarm me) (Official Video)

Bazart is een indie-pop groep uit België . De band maakt Nederlandstalige muziek. Naar eigen zeggen probeert de band  kleinkunst populair te maken onder het Belgisch publiek. De single is een ideale cruise nummer voor de auto. De muziek is lichter en vrolijker geworden.
De beste Nederlandstalige band op het moment is misschien wel een Belgische !

Passenger | To Be Free (Official)

Vandaag  is de video van Passenger uitgekomen: ‘ To Be Free’ . Het is Passenger’s meest persoonlijke nummer van de plaat ‘ Runaway’.  Wie even de tijd neemt om enkele minuten stil te staan bij deze wondermooie ‘ To Be Free’ zal niet teleurgesteld worden.

Phantastic Ferniture - Dark Corner Dance Floor (Official Video)

Broods - Peach (Official Audio)

half•alive - still feel. [VIDEO]

Superorganism - The Prawn Song (Official Video)

maandag 6 augustus 2018

Amber Arcades - Where Did You Go

Amber Arcades , is een Nederlandse singer-songwriter en indiemuzikante. Ze heeft een nieuwe single uitgebracht:” Where Did You Go”. Het nummer is geplukt van haar aankomende plaat. Alle grenzen vervagen dankzij De Graaf’s, aka Amber Arcades , unieke en lijzige stem.


Neneh Cherry - Kong

Neneh Cherry is een Zweedse zangeres die in de jaren ‘90 een groot aantal hits ( oa : 7 seconds) scoorde. Ze laat vier jaar na haar laaste album weer van zich horen. Haar comeback single : “Kong” is  vandaag gelanceerd. De single is een verwijzing  naar de Europese vluchtingencrisis.
A R I Z O N A - What She Wants [Official Video]