zondag 29 april 2018

Sigrid - High Five (Lyric Video)

DVTCH NORRIS - Magic Carpet ft. Coely (Official Audio)

Mogwai // Donuts (Official Audio)

AAPNOOTMIES - Ongekend




AAPNOOTMIES is de Nederlandstalige indiepopband rondom zangeres en songwriter Dinaira Scheffers. Haar muzikale invloeden haalt ze uit bands als Jónsi, Sigur Rós, James Blake en Bon Iver, maar ondanks haar Engelstalige achtergrond besloot zij toch de overstap naar Nederlandstalig te maken. Na een lange zoektocht naar sound, tekst en gevoel ontstond het titelloze debuutalbum vol hoopvolle, kleine, bombastische, organische, kinderlijke en volwassen liedjes waar iedereen z’n eigen nostalgische beelden in kan creëren. 

maandag 23 april 2018

Sofie Winterson kondigt nieuw album aan



Wie verre reizen maakt, mag graag in een behouden haven zijn.’ Een eeuwenoud gezegde dat goed past bij Sofie Winterson anno nu en haar nieuwe album Sophia Electric. Een persoonlijke plaat over liefde, loslaten, verandering en herinnering. Het album is geschreven en opgenomen op verschillende locaties als: Los Angeles, Lissabon, Haarlem en Amsterdam, maar haar eigen gitaar ging altijd mee. Met haar Green Card verblijft ze regelmatig in de Verenigde Staten, maar haar nieuwe label huisvest gewoon in Amsterdam Noord.

Novo Amor - State Lines (official audio)

EELS - THE DECONSTRUCTION - Complete Album (AUDIO)

Onset - Borderland

maandag 2 april 2018

Leon Bridges - Bet Ain't Worth the Hand

Er is een nieuwe, jonge soulster aan het firmament: Leon Bridges. In de beste Motowntraditie brengt hij volmaakte soulliedjes. Dit nummer is er een voorbeeld van. De jonge Sam Cooke?

Daughtry - Backbone (Audio)

Daughtry is een Amerikaanse rockband uit North Carolina. Backbone is een nieuwe single, het klinkt erg Amerikaans, dus super glad en moddervet. Niet spectaculair.

The Fiscus - Hermits





Ruig en vrolijk, rammelend en strak, swing en punk – met zulke ambitieuze tegenspraak beschrijft het rock en rollende The Fiscus zichzelf. In werkelijkheid is The Fiscus een jonge groep vriendelijke vrienden die, gebonden door een grote liefde voor muziek, sinds enige maanden belangrijke delen van Nederland op zijn Indie-beentjes doet dansen. 

Love Spells, de nieuwe EP van Martha Jane & the Talisman is country ’n’ roll in wonderland


C:\Users\Randy\Downloads\Love Spells front.jpg

Na twee singles, video’s en een ‘pre-releaseshow’ in Paradiso, is de band niet te stoppen en lanceert Martha Jane &  the Talisman op 6 april een nieuwe EP getiteld Love Spells. Het duo heeft afgelopen half jaar hard gewerkt aan een prachtig eindproduct. De EP is volledig door henzelf opgenomen, gemixt en geproduceerd. Het indrukwekkende artwork op EP Love Spells klinkt en beweegt zoals hun muziek eruit ziet: psychedelisch en mysterieus.