maandag 2 april 2018

Leon Bridges - Bet Ain't Worth the Hand

Er is een nieuwe, jonge soulster aan het firmament: Leon Bridges. In de beste Motowntraditie brengt hij volmaakte soulliedjes. Dit nummer is er een voorbeeld van. De jonge Sam Cooke?

Daughtry - Backbone (Audio)

Daughtry is een Amerikaanse rockband uit North Carolina. Backbone is een nieuwe single, het klinkt erg Amerikaans, dus super glad en moddervet. Niet spectaculair.

The Fiscus - Hermits

Ruig en vrolijk, rammelend en strak, swing en punk – met zulke ambitieuze tegenspraak beschrijft het rock en rollende The Fiscus zichzelf. In werkelijkheid is The Fiscus een jonge groep vriendelijke vrienden die, gebonden door een grote liefde voor muziek, sinds enige maanden belangrijke delen van Nederland op zijn Indie-beentjes doet dansen. 

Love Spells, de nieuwe EP van Martha Jane & the Talisman is country ’n’ roll in wonderland


C:\Users\Randy\Downloads\Love Spells front.jpg

Na twee singles, video’s en een ‘pre-releaseshow’ in Paradiso, is de band niet te stoppen en lanceert Martha Jane &  the Talisman op 6 april een nieuwe EP getiteld Love Spells. Het duo heeft afgelopen half jaar hard gewerkt aan een prachtig eindproduct. De EP is volledig door henzelf opgenomen, gemixt en geproduceerd. Het indrukwekkende artwork op EP Love Spells klinkt en beweegt zoals hun muziek eruit ziet: psychedelisch en mysterieus.