maandag 26 februari 2018

Natalie Prass - Short Court Style (Official Video)

Natalie Prass heeft een nieuwe single uitgebracht: ‘Short Court Style’. Prass is een singer- songerwriter, ze is geboren in Cleveland, Ohio,Verenigde Staten. Prachtig liedje. Het klinkt een stuk hipper dan wat we van haar gewend zijn. Catchy vocale verrassingen, funky gitaartjes zorgen er voor dat dit liedje zowel compleet als avontuurlijk aanvoelt.

Hot Snakes - Death Camp Fantasy

PRIMEUR : Axley - Redemption

Afbeeldingsresultaat voor AXLEY REDEMPTION

Axley heeft op 16 februari een nieuwe single uitgebracht: ‘Redemption’, een popproductie door de 22-jarige Teun van Erp, producent en singer/songwriter uit Asten (Noord-Brabant). In het nummer wordt gezongen over momenten dat hij in zijn studentenkamer, ondanks een goede portie stress, midden in de nacht tijd verdeed met Netflix binge-watchen. Een verbeelding dat op dat moment zijn kamer instort en zijn ambities aan hem voorbij vliegen was de rode draad voor de tekst. Dit beeld wordt ook geschetst in de artwork voor ‘Redemption’.

MARTHA JANE & THE TALISMAN: Hear A Song In Every Lie

Martha Jane &  the Talisman lanceert nieuwe single getiteld: ‘I Hear a Song in Every Lie.’ Net als de vorige single gaat ook dit nummer gepaard met een visueel kunstwerk het kunstenaarsduo Martha Jane Settler en Maarten van der Grinten. Het is de tweede single in aanloop naar hun nieuwe EP ‘Love Spells’ die dit voorjaar uitkomt. Het nummer is volledig door henzelf opgenomen, gemixt en geproduceerd. Dit voegt een extra dimensie toe aan de op zich al bijzondere eigen sound. Op 7 maart presenteert Martha Jane & the Talisman het nieuwe werk in Paradiso.