zaterdag 20 januari 2018

DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 30 WEEK 3Afbeeldingsresultaat voor top 30Editors


1. -- EDITORS- Magazine

2. 3 SIGRID - Strangers

3. 2  FRANZ FERDINAND - Always Ascending

4. 1 ZOLA JESUS Siphon

5.  5 THE NATIONAL - Sleep Well Beast

6. 12 FIRST AID KIT-Fireworks

77 PATRICK WATSON- Broken

8. 4 NOEL GALLAGHER'S HIGH FLYING BIRDS- It's A Beautiful World

9. 9 MGMT-When You Die

10. 16 SIMPLE MINDS- Magic

maandag 15 januari 2018

The Vaccines - I Can't Quit (Audio)

Op 30 maart brengen The Vaccines hun vierde album uit. Met de single is er nu ook een eerste muzikale voorbode. De tweeënhalve minuut durende straight forward rocksong is de eerste nieuwe muziek van de Londenaars sinds ‘English graffiti’ uit 2015.Ons oordeel? Justin Young en Co. hebben al veel betere dingen gemaakt.Spinning Coin - Starry Eyes (Official Video)

Veelbelovend : Spinning Coin. Spinning Coin bevindt zich in het hart van de socialische indiepopscene uit Glasgow. Ze begrijpen dat het collectieve  the way to go is en sturen plaatjes en cassettebandjes uit het front. De band doet met z’n grillen wat denken aan de betere Britse postpunkbands, maar toont ook graag een meer poppy en gevoelige kant.

Dua Lipa - IDGAF (Official Music Video)

Dua Lipa heeft gisteren haar nieuwe clip voor het nummer ‘IDGAF’ gelanceerd. De artistieke clip werd gemaakt door niemand minder dan Stromae. Hij werkte voor de clip samen met regisseur Henry Scholfield en z’n eigen broer Luc junior Tam. Maar het eind resultaat draagt toch een duidelijke Stromae - stempel. Het eindresultaat is een knappe en conceptuele clip. Kijken op eigen risico , want het nummer én de clip zijn enorm verslavend.


Owl City - Lucid Dream [Official Audio]

Nieuw album en clubtour voor Blaudzun

Op de eerste dag van het nieuwe jaar dropte Blaudzun verrassend de gloedvolle nieuwe track _hey now. De song is een voorbode van zijn nieuwe album _UP_ dat exact tien jaar na de release van zijn debuutalbum op 13 april verschijnt. Een dag na de release trappen Blaudzun en zijn band een clubtour af met een exclusief concert in de AB Brussel, gevolgd door zes shows in Nederland, waaronder TivoliVredenburg en Paradiso, evenals een aantal optredens in Zwitserland en Duitsland.

SOUND OF 2018 : SIGRID

Watch: Sound of 2018 - The Top FiveDe Noorse Sigrid (21) wordt de muzikale hype van het komende jaar. Toch volgens de prestigieuze 'BBC Sound of 2018'-poll. "Ze is de perfecte popster."

Red Sun Rising - Deathwish (Official Music Video)

Rhye - Song For You (Lyric Video)

First Aid Kit - Ruins (Live From the Rebel Hearts Club)