zaterdag 24 juni 2017

Kane Strang - My Smile Is Extinct (Official Video)

DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 30 WEEK 25

Afbeeldingsresultaat voor top 30Afbeeldingsresultaat voor arcade fire everything now
1. 3 ARCADE FIRE- Everything Now *


2.1 MUSE- Dig Down *


3. 7 THE WAR OF  DRUGS - Holding On


4. 4 THE NATIONAL - The System Only Dreams in Total Darkness *


5. 5 BEACH HOUSE -Charoit


6. 8 OSCAR AND THE WOLF -So Real  *


7. 2 HE WAR ON DRUGS - Thinking Of A Place


8. 6 THOMAS AZIER-Babylon


9. --  OSCAR AND THE WOLF- Breathing


10. 9 LEET FOXES - Flool's Errand

Grizzly Bear - Four Cypresses (Lyric Video)

maandag 12 juni 2017

Sharon Van Etten - Not Myself (Official Audio)



Het album ' Are we there' van de Amerikaanse Sharon van Etten werd door Rolling Stone Magazine tot een van de twintig beste albums van 2014 gebombardeerd. De nieuwe single is ietwat somber, die somberheid is niet toevallig , want de single van Sharon ' Not Myself' is een beklemmend eerbetoon aan de slachtoffers van Orlando.
De muzikale demonstratie en de tekst is een krachtig signaal voor ' Gun Safety'.  Sharon is een voorstander van Gun Safety. De beweging is tegen het vrij wapenbezit.




Gordi - Heaven I Know (Official Lyric Video)

maandag 5 juni 2017

Sólstafir - Silfur-Refur (Official Music Video)

Sóstafir is een IJslands muziekgroep, die ontstaan is in 1994 in en rondom Reykjavik. De band speelt een combinatie van harde metal en meer sfeervolle postrock. 'Silfur-Refur', dat is de titel van de nieuwe video van Sóstafir. Het nummer is afkomstig van het nieuwe 'Berdreyminn' album. Sóstafir maakt nog altijd arcadische rock, waarbij toch steeds weer die woeste IJslandse natuur voor het oog verschijnt. De band doet denken aan het vertrouwde bandgeluid van Joy Division.




Lal & Mike Waterson - Bright Phoebus (Official Audio)


The Watersons waren een Engelse folkgroep uit Hullin Yorkshire, Engeland. Zij brachten voornamelijk traditionele liederen met geen of weinig begeleiding. Lal & Mike brachten in 1972 het album 'Bright Phoebus' uit. Het album is een collectie van eigen, moderne songs, met een spaarzame instrumentale begeleiding. Helaas werd het album nooit heruitgeven. Maar nu zijn de videoclips uitgegeven. Je hoort dan ook de schoonheid van een vernieuwende plaat, die inmiddels meer dan veertig jaar oud is.