vrijdag 19 mei 2017

Tessa Belinfante komt met EP en singleVandaag komt de nieuwe single Surface van Tessa Belinfante uit. Deze single is onderdeel van een EP (release eind mei) waar Tessa haar gevoel op een bijzondere manier blootlegt.

The Japanese House - Saw You In A Dream

The Japanse House is het pseudoniem van de 20-jarige Amber Bain. Haar muziek vertaalt zich vrij naar subtiele, indie- droompop.Tip voor de liefhebbers van M83, Oh Wonder en Beach House.


Refs - "Forever"

Nothing But Thieves - Amsterdam (Official Video)

Oh Wonder - Heavy

Phoenix - Ti Amo (Official Audio)


Met 'Ti Amo' heeft Phoenix al twee singels gereleased van het nieuwe album. Phoenix zingt in meerdere talen zoals ook de vorige single ' J-Boy'. Het nummer is zeker niet slecht , maar echt heel warm worden wij hier niet van. Teveel 'don't-tell-me-no's' refreintjes.

maandag 15 mei 2017

Fake Laugh - Melt (Official Lyric Video)

Lana Del Rey - Coachella - Woodstock In My Mind


Lana Del Rey was dit jaar op Coachella. Niet om op te treden, maar gewoon als bezoeker. De single is een voorproefje van haar nieuwe album "Lust For Life". Het klinkt vanouds, alleen de teksten zijn  nog politieker.


Liima - Your Heart (Official Video)

Liima is een nieuwe band uit Finland. Liima is een bundeling van twee Scandinavische super krachten : de percussionist  Tatu Rönkkö en indietrio Efterklang. Het resultaat is verassende electropop: mysterieus, duister, trippy én dansbaar.


.

zondag 14 mei 2017

Willie J Healey - Lazy Shade of Pink

SINGLE ONLY CLUB : KOBLENZ

Poppodium Grenswerk startte vorige maand samen met Sounds Record Shop Venlo een eigen platenmaatschappij onder de naam SINGLES ONLY CLUB. Daarop verschijnt vier keer per jaar een vinylsingle met exclusieve muziek. De tweede release op het label is van KOBLENZ, de nieuwe band van Peter Beeker. Leden van de club krijgen de single vier keer per jaar thuisgestuurd. De 7”-singles zijn ook los te koop. Op zondag 25 juni wordt de tweede Singles Only Club release gepresenteerd in Grenswerk. Tickets kosten 5 euro en voor 10 euro krijg je de nieuwe single erbij. 

Kim Janssen - Gouldians (Official Video)