zaterdag 6 mei 2017

Sleeping Lion - "Stop It"

DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 30 WEEK 18


Afbeeldingsresultaat voor top 30Afbeeldingsresultaat voor war on drugs thinking of a place


1. 1 THE WAR ON DRUGS - Thinking Of A Place

2. 2 
FLEET FOXES- Third of May/ Odaigahara

3.3 
LONDON GRAMMAR - Oh Woman Oh Man

4. 5 
HURTS - Beautiful Ones

5. 4 MISTER AND MISSISSIPPI - Wolfpack

6. 10 
SUFJAN STEVENS EA-Mercury


7. 8  STRAND OF OAKS - Cry


8. 6 THOMAS AZIER-Gold

9. 15 
Oh WONDERMy Friends 


10. 19 
THE LUMINEERS- The Ballad Of Cleopatra

dinsdag 2 mei 2017

Red Leaf Hill - Rivers Running (Official Music Video)

Debuutsingle 'Rivers Running " verpakt de sfeer van de herfst in een sound met een gouden gloed. De sferische indie-folk track wordt begeleid door een prachtige video met natuurbeelden uit IJsland, gefilmd door Paul Klaver (De Nieuwe Wildernis) en Hidde Stegink. ‘Rivers Running’ is geproduceerd door Ivo de Jong.PVRIS - Heaven (Official Music Video)

maandag 1 mei 2017

Vök - BTO (Official Music Video)

Vök is een dream-pop/ indie-electronica band uit IJsland. De single klinkt als dromerige electropop met een spanningsboog die bijna constant op knappen staat. IJzig en warm tegelijk dus, het klinkt 100 % IJslands.

Sports - You Are The Right One

Phoenix - J-Boy (Official Audio)


Phoenix heeft een nieuwe single uitgebracht. Na enkele jaren stilte is band weer helemaal terug. Het nummer klinkt  als vintage Phoenix. De nieuwe plaat  heet  'Ti amo' en verschijnt op 9 juni.

Internationaal programma Mama’s Pride 2017 in Geleen Een diverse, internationale line-up met een aantal grote headliners kenmerkt de 23e editie van Mama’s Pride. Het Geleense muziekfestival viert het landelijke succes van twee bands met Limburgse roots, HAEVN en DeWolff. Ook België wordt vertegenwoordigt met Tamino, de Antwerpse singer-songwriter die met zijn hit 'Habibi' de hitlijsten verovert en de geliefde hardrockers Fleddy Melculy. Mama’s Pride vindt plaats rondom Moederdag op 13 en 14 mei 2017 en is gratis toegankelijk.

Fall Out Boy - Young And Menace