donderdag 16 februari 2017

Ann White - Canvas

‘Canvas’ is een single met een boodschap. Een wake-up call voor de generatie die nu opgroeit. De generatie die het leven onbewust bekijkt door een Instagram filter. ‘Canvas’ is een statement; je hoeft niet perfect te zijn. We zijn allemaal mooi, laat jezelf zien zonder je achter verschillende lagen te verschuilen.

JAMES BLAKE, SOULWAX EN AGNES OBEL NAAR BSK17

Afbeeldingsresultaat voor BEST KEPT 2017

 het is eindelijk zover. Hier zijn 60 nieuwe namen voor Best Kept Secret Festival 2017!

Flying Saucer Attack - Present (Official Audio)

maandag 13 februari 2017

Real Estate - Darling (Official Video)

Real Estate is een Amerikaanse indieband. Ondanks de wisselingen van de band is de sound vertrouwd. Darling is de juiste zonnige plaat op  het juiste winterse moment. Ach, de songs van Real Estate zijn geschikt voor alle jaartijden.

Circa Waves - Fire That Burns

De uit Liverpool afkomstige jonge honden van Circa Waves maken rock in de traditie van The Strokes en The Libertines. Britse gitaarbandjes komen en gaan, toch lijkt Circa Waves een blijvertje te zijn. Tijdens London Calling Festival in 2013 maakten ze diepe indruk en op 17 April vertonen ze opnieuw hun kunsten in Paradiso. Het kwartet presenteert een tweede voorproefje van een nieuwe single van hun tweede langspeelplaat.
Skott - Glitter & Gloss (Official Video)

De jonge Scandinavische zangeres Skott groeide op in een hippiecommune tussen de folk muzikanten  en kwam pas als tiener in aanraking met moderne popmuziek toen ze voor het eerst in een stad kwam. De zomer kwam haar eerste single ' Procelain' uit. Een mooi popliedje met een vleugje melancholie en donker randje. De tweede single is eigenlijk het zelfde. Ze trekt haar registers open en ze gaat elektronischer en dansbaarder. Momenteel tourt ze door Europa heen. Skott is een nieuwe artiest om in 2017 in de gaten te houden.

DAVID BOWIE GROTE WINNAAR VAN DE GRAMMY'SAfgelopen nacht werden de Grammy's uitgereikt.  David Bowie won postuum vijf Grammy's. Zo werd de vorig jaar overleden zanger geëerd met o.a. Best Rock Song (Blackstar) en Best Alternative Music Album (Blackstar).