vrijdag 27 januari 2017

PRIMEUR Elbow - Gentle Storm

Elbow heeft een nieuwe single uitgebracht ' Gentle Storm'.  Kevin Godley maakte voor Godley & Creme in 1985 de clip voor  ' Cry' ' en zit ook achter deze clip. De acteur Benedict Cumberlach is te zien.  De clip is prachtig gemaakt, dezelfde sfeer als de song: stemmig en geen opsmuk. De clip blijft gelukkig trouw aan het origineel. Dit nummer ' Gentle Storm' komt van het aankomende album 'Little Fictions' en komt op 3 februari uit.Jamiroquai - Automaton

Glass Peaks - Speak And Spell

Mister and Mississippi - Lush Looms (Official Video)


Mister and Mississippi heeft vandaag een nieuwe single uitgebracht. De titel is ' Lush Looms' en het is verrassend : de band vindt zichzelf opnieuw uit. Ze zijn een compleet andere richting in geslagen , en eigenlijk klinkt  de band leuker en frisser dan ooit!


ANOHNI: PARADISE

Austra - I Love You More Than You Love Yourself (Official Video)

donderdag 26 januari 2017

Moss - The Promise

Ayreon - The Day That The World Breaks Down - The Source

INDIEPLANT: Muziekindustrie meer toegankelijk voor indies


Afbeeldingsresultaat voor indieplant


Het lijkt een onmogelijke onderneming: concurreren met de artiesten van majors record labels. Toch lukt het steeds meer independent muzikanten professioneel mee te spelen, stelt Indieplant. Het muzikantenplatform baseert deze constatering op de onverwacht snelle groei van hun ledental: binnen enkele maanden na de lancering van Indieplant.com verwelkomde zij haar vijfhonderdste ambitieuze independent muzikant. Deze groei is niet alleen boven de verwachting van de makers van Indieplant. Ook impliceert het dat er een frisse wind door de muziekindustrie waait. Steeds meer indies hebben toegang tot voorzieningen waarmee zij kunnen concurreren major artiesten.  

CVBZ - Be Like You

joan - "take me on"

Tim Darcy - Still Waking Up