donderdag 19 januari 2017

GOLDEN EARRING EERSTE BEVESTIGING GRENSWERK OPEN AIR

Golden Earring speelt op donderdag 13 juli op Grenswerk Open Air in openluchttheater De Doolhof in Tegelen. De band rondom zanger Barry Hay is de eerste bevestiging voor de tweede editie van het festival. Vorig jaar wisten ruim 4000 bezoekers hun weg naar Tegelen te vinden. Grenswerk Open Air is een co-productie van Poppodium Grenswerk en evenementenbureau Double Track. De rest van het programma wordt later bekend gemaakt. 

GOODWOOD ATOMS - Into The Bay

dinsdag 17 januari 2017

DATA VOOR POPRONDE 2017 BEKEND GEMAAKT

1

Het reizende muziekfestival Popronde heeft alle data voor aankomende editie bekend gemaakt. Popronde komt langs maar liefst 41 steden en het eindfeest zal dit jaar wederom in Amsterdam plaatsvinden. Op de website van Poprondekunnen bands zich nog opgeven voor het festival. BRON FESTIVAL INFO

Strand of Oaks - Rest of It
LINE UP CROSS-LINX COMPLEETLogo
Het vierdaagse, rondreizende festival Cross-Linx gaat al weer bijna van start. Met de toevoegingen van Molino, Matteo Mijderwijk, Perforator, Bram Stadhouders en Jerboah  is de line-up compleet. Cross-Linx legt in één gevarieerde avond onvermoede verbindingen (bloot) tussen gecomponeerde ‘nieuwe’ muziek en artiesten uit de avant-garde popscene. Het festival strijk van 2 tot en met 5 maart neer in Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Groningen.