zaterdag 14 januari 2017

Tennis - In The Morning I'll Be Better (Official Video)De sound van de seventies keert terug! Het Amerikaanse duo Tennis dropt hun single ' In The Morning I'll Be Better'. Het nummer is de voorbode van hun debuutalbum ' Your Conditionally' dat op 10 maart gaat uitkomen. Het duo woont in Denver.

Wild Beasts - He The Colossus (Official Audio)

Wild Beasts heeft en nieuwe single uitgebracht: ' He The Colossus' .Wild Beasts is een Britse indie-rockband. Hayden Thorpe is de zanger , hij heeft een speciale stem, hij gebruikt uitsluitend zijn falsetstem. 'Boy King' is het vijfde album, de recensies zijn wisselend. De band staat onder contract bij Domino Records.DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 25 WEEK 2

Afbeeldingsresultaat voor LONDON GRAMMAR ROOTINGAfbeeldingsresultaat voor top 25


dinsdag 10 januari 2017

DEBUUTALBUM STAVAST VERSCHIJNT 10 MAART 2017Op 10 maart verschijnt het gelijknamige debuutalbum van STAVAST, de nieuwe band van voormalig Heideroosjes voorman Marco Roelofs. STAVAST laat zich beluisteren als een stevig Nederlandstalig rockalbum. De albumreleaseshow vindt op vrijdag 10 maart plaats in Grenswerk in Venlo. Dit is tevens de aftrap van een albumtournee door Nederland.

maandag 9 januari 2017

ELLA komt met tweede single While You Are Away
Onder de noemer ELLA schrijft Nederlands-Zwitserse muzikante Ella van der Woude voor het eerst muziek vanuit een persoonlijke invalshoek. 'While You Are Away' is de tweede single afkomstig van ELLA's titelloze EP, dat op 19 januari verschijnt. 'IDWTGTKYwas het eerste geluid dat ELLA naar buiten bracht.   

U2 GEEFT CONCERT IN AMSTERDAM ARENA
U2 komt naar Nederland! Op zaterdag 29 juli geven Bono en consorten een concert in de Amsterdam ArenA. De voorverkoop voor deze The Joshua Tree Tour 2017 begint maandag 16 januari.

COLDPLAY VERKOOPT MEESTE CONCERTTICKETS IN 2016


Dat Coldplay een van de grootste bands ter wereld is, wordt bevestigd door de ticketverkoop van hun meest recente tour. De Britten verkochten vorig jaar meer dan 2,6 miljoen tickets voor hun A Head Full Of Dreams tour. Het leverde de band een omzet van ruim 247 miljoen dollar op. Daarmee eindigde de band bovenaan de top-100 lijst met meest verkochte tickets ter wereld in 2016.

LEVEL42 NAAR NIGHT AT THE PARK


1
Het festival Night at the Park maakte vandaag de bevestiging van Level 42, UB40 en Garland Jeffreys bekend. De artiesten staan op zaterdag 24 juni in Den Haag op de festivalplanken.

zondag 8 januari 2017

DAVID BOWIE - NO PLAN EP

Op de dag dat David Bowie 70 jaar zou zijn geworden, hebben zijn erven een  nieuwe EP uitgebracht met 4 nummers. De EP opent met het nummer 'Lazarus' wat ook al te vinden was op het album 'Blackstar'. De tweede track is eveneens de titeltrack. 'No Plan' is een fraaie ballade de muzikaal gezien absoluut in het verlengde ligt van de plaat ' Blackstar '. 'Killing A Little Time' en 'When I Met You' werden oorspronkelijk gezongen door de cast van ' Lazarus' de musical.


Tom Odell - Jealousy (Official Video)

Tom Odell komt binnenkort naar Nederland! De Britse singer-songwriter komt naar Paaspop. Hij dropt vandaag de video van zijn single ' Jealousy' .