dinsdag 3 januari 2017

BILBAO BBK 2017 KOMT MET DEPECHE MODE EN THE KILLERS

bilbao-bbk-affiche-2017

Bilbao BBK begint het nieuwe jaar goed en bevestigt vandaag dertien nieuwe namen voor de komende editie. Onder meer The 1975 en Justice voegen zich bij acts als Depeche Mode en The Killers.

maandag 2 januari 2017

The xx - Say Something Loving (Official Audio)


Nadat de wereld in november al kennis maakte met het eerste nieuwe geluid van The xx in de vorm van de single ( On Hold) hebben de drie nu een nieuwe track gedropt van hun 13 januari te verschijnen derde album ' I See You'. Titel van de track is 'Say Something Loving' en deze is sinds vandaag beschikbaar op alle digitale kanalen.


SHEAFS - Nobody's Watching (Official Video)


Sheafs is een hardcore band van Noord Oost Engeland. De band bestaat voor vijf leden. De single is ' Nobody's Wachting' een primeur .


BLAUDZUN - MUD (OFFICIAL AUDIO)

Blaudzun dropt vandaag zijn gloednieuwe single! De titel van de track is 'Mud'. Het is een voorproefje van zijn nieuwe album " Jupiter part II". Het is het tweede deel van een drieluik.


London Grammar - Rooting For You

London Grammar zet na bijna vier jaar weer een stap buiten de opnamestudio's .Het resultaat is een betoverende single.'Rooting For You' bestaat
grotendeels uit de stem van zangeres Hannah Reid. Hannah zingt twee minuten helemaal zelf vol. Geen band, geen muziek, niks. Pas daarna krijgt ze hulp van een orkest. De track is een fragiele ballad. Wat een goed begin van het jaar !