woensdag 14 december 2016

MOTEL MOZAIQUE KOMT MET NIEUWE NAMEN


Afbeeldingsresultaat voor motel mozaique 2017
Motel Mozaïque heeft weer een nieuwe reeks namen bekendgemaakt voor de editie van aankomend jaar. Onder andere The Slow Show, Grandaddy en Lisa Hannigan zijn aan het affiche toegevoegd.

Swimming Tapes - Tides (Official Video)

EDITORS EN THE XX, MUMFORD & SONS NAAR LOWLANDS


Afbeeldingsresultaat voor lowlands 2017
De eerste namen voor Lowlands zijn er al! Nog voor het nieuwe jaar begint staat de line-up voor het festival in augustus in de grondverf. O.a. Editors, Ty Segall, Dixon en Ben Klock komen naar Biddinghuizen. Bekijk hier onder de hele lijst. Lowlands vindt plaats van 18 t/m 20 augustus. De kaartverkoop gaat direct van start, met een early bird prijs van 165 euro. Niet toevallig 5 euro goedkoper dan een weekendticket van Best Kept Secret.

Electric Guest - Dear To Me

The American Dollar - 4 BC

dinsdag 13 december 2016

"Stained Glass Windows" from Merry Christmas, Mr. Fields
This Friday (December 16), Passion Pit frontman Michael Angelakos is releasing Merry Christmas, Mr. Fields—a video album and its accompanying soundtrack.

NIEUWE NAMEN PINKPOP

Afbeeldingsresultaat voor PINKPOP2017


Pinkpop maakt twee nieuwe namen voor volgend jaar bekend. Kings Of Leon en Martin Garrix staan in 2017 in Landgraaf. Pinkpop vindt volgend jaar weer plaats tijdens het pinksterweekend van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni.