zaterdag 10 december 2016

SONG OF THE WEEK : The Breath - For You


Afbeeldingsresultaat voor song of the week

Afbeeldingsresultaat voor the breath

DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 25 WEEK 49

Afbeeldingsresultaat voor top 25Afbeeldingsresultaat voor THOMAS AZIER TALK

Strand of Oaks - Radio Kids (Official Video)

Austra - Future Politics (Official Video)

Austra is een Canadese electroband uit Toronto , Ontario , opgericht in 2009. Op derde ' Future Politics' is Austra terug. De Candese band maakt jaren tachtig wave in een nieuw jasje en leunt daarbij  op minimale synthpartijen en overtuigde dramatiek. Frontvrouw Katie Stelman is verantwoordelijk voor het opvallende geluid van Austra . De single 'Utopia' is een uitstekende visite kaartje .Coldplay - Everglow (Single Version) - Official video

Niet alles wat Coldplay uitbrengt wordt een hit. De single en titeltrack 'A Head Full Of Dreams' flopte genadeloos. Ditmaal releast de band ' Everglow' . Opnieuw . Begin dit jaar bereikte het nummer  de 16e plaats. Ditmaal verschijnt het nummer in de single versie edit. Het is een uitgeklede versie, passend in de kersttijd.


vrijdag 9 december 2016

Rivers - Real Christmas
‘Real Christmas’ is de titel van de kerstsingle van Rivers die vandaag verschijnt. Het is een goudeerlijk en persoonlijk liedje met een aansprekende boodschap; het gaat bij kerst niet om het creĆ«ren van het perfecte plaatje maar om in alle oprechtheid  samenzijn met de mensen om wie je geeft.

The Jesus And Mary Chain - Amputation

Eindelijk! The Jesus And Mary Chain keert na achttien jaar terug met een nieuw album. Het nieuwe album zal de titel ' Damage And Joy ' dragen en is geproduceerd door Killing Joke-oprichter Martin Glover. Als eerste single is ' Amputation' uitgebracht, de bijzonder melodieuze openingstrack van het nieuwe album.Retro Culture - "Calling"

SIGUR ROS - 2017