vrijdag 2 december 2016

LGHTNNG - Hold On To Let Go

LGHTNNG maakt elektropop die stoelt op de 80s, de hoogtijdagen van de synthpop, zonder gedateerd te klinken. Nummers met een sound en sfeer in de lijn van bands als Chromatics en Electric Youth. Soms rustig en melancholisch dan weer opwekkend en dansbaar . De single ligt lekker in het gehoor, een radiovriendelijke tune. De kanshebber om de Song  Of The Week te zijn.The Lumineers - Blue Christmas

The Lumineers hebben een kerst single: 'Blue Christmas'. Het klinkt stemmig! Het is een cover van Doyle O'Dell, maar  het was Elvis Presley die vooral met deze kerstsong wist te scoren. De folkrockband uit Denver bestaat uit vijf personen. Het debuutalbum " The Lumineers" werd goud. De grootste hit van de band is ' Ho Hey'.Preoccupations - Memory (Official Video)

maandag 28 november 2016

Jim James - Here In Spirit (official video)

Jim James kennen we natuurlijk als zanger van My Morning Jacket, staat zijn naam ook op de kaart als solo artiest.
EERSTE NAMEN VOOR BOSPOP 2017


Afbeeldingsresultaat voor bospop 2017

De eerste namen voor de komende editie van Bospop zijn bekend. Het Limburgse rockfestival heeft Beth Hart , Anastacia, Anouk en Airbourne aan zijn line-up toegevoegd. Net als in voorgaande jaren vind het festival plaats in Weert, ditmaal op zaterdag 8 en zondag 9 juli.

Jake Bugg - Put Out The Fire (Official Video)


Jake Bugg is een druk baasje, hij brengt de 3e album uit. De titel is ' On My One'. In 2012 brak Jake Bugg door met zijn gelijknamige debuutalbum en de single ' Trouble Town' gevolgd door album ' Shangri La' in 2013. Helaas, het derde album klinkt nergens naar.Wat is er toch gebeurd met de leuke, wat brutale Jake Bugg?

Misschien moet Jake Bugg eventjes ertussen uit.

BEAR'S BEN NAAR 013

HammerfallDat de nieuwe generatie indiefolk acts uit Londen al enorm veel talent heeft voortgebracht zagen we al bij Noah And The Whale en Mumford And Sons en zo dringt ook Bear's Den de laatste paar jaren steeds nadrukkelijker aan. Hun in 2014 verschenen debuutalbum 'Islands' staat vol met alternatieve folknummers die gekenmerkt worden door het opvallende geluid van, jawel, een banjo en de fraaie blazersarrangementen. De overheersende thematiek van verdriet, verlies en spijt drukt hierbij een donkere stempel op de poëtische teksten van zanger Adrew Davie.

zondag 27 november 2016

BLINK 182 NAAR ROCKWERCHTER


Na de aankondiging van Radiohead, Linkin Park, Foo Fighters, Arcade Fire en System Of A Down, maakt Rock Werchter vandaag weer een naam voor de aankomende editie bekend: Blink-182 komt naar het festival. Rock Werchter vindt komend jaar plaats van 29 juni tot en met 2 juli.

The Brahms - Backseat (Official Video)