zaterdag 29 oktober 2016

SECRET RENDEZVOUS KOMT MET ' WHAT ABOUT US 'Na een fijne zomer met optredens op de Uitmarkt en over de grens in België en Frankrijk  mag Secret Rendezvous binnenkort hun live skills laten horen tijdens de MTV Music Week. Op 5 november vindt het MTV Brand New event plaats in Rotown, waar Secret Rendezvous in de line up staat met Rondé en Nambyar

Douwe Bob - Jacob's Song (live)

Douwe Bob live gezien bij DDWD? Het liedje was live, het klonk fantastisch. Douwe beschrijft:"Liefde is mooi, maar kan ook ongenadig pijn doen". 'Jacob's Song' gaat over de allesoverheersende pijn van een break up. En dat voel je, het is een intense song. Oordeel zelf.

Bear's Den - Dew On The Vine (Official Video)

Het  Britse duo van Bear's Den uit West-Londen komt later dit jaar naar Tivoli/Vredenburg. De mannen maken fijne folk en zo klinkt ook hun nieuwe single. De single is afkomstig van hun pas verschenen tweede album ' Red Earth & Pouring Rain '. Bear's Den bestaat uit Andrew Davie en Kev Jones.

vrijdag 28 oktober 2016

Jamie xx - Gosh

Jamie xx heeft een nieuwe video clip uitgebracht: 'Gosh'. Voor de video clip, met veel hypnotiserende synchronie die aanvoelt als een korte film, zijn liefst 400 acteurs gecast die allemaal naar het Chinese stadje Tianduching werden verscheept. Bijzonder is dat dit stadje een replica is van  de Parijse wijk  Arly. De bezwerende track doet de rest .The Knocks - "HEAT (feat. Sam Nelson Harris)"

VOORVERKOOP DOWN THE RABBIT HOLE VAN START

Afbeeldingsresultaat voor down the rabbit holeDe kaartverkoop van Down The Rabbit Hole is vandaag van start gegaan. Volgend jaar vindt de vierde editie van het festival plaats van 23 tot en met 25 juni in Beuningen. Wie sneller zijn kaartje haalt, is voordeliger uit.

RADIOHEAD NAAR BKS17Het gerucht ging al, nu is het bevestigd: Radiohead is de headliner van Best Kept Secret 2017! Thom Yorke en consorten sluiten de vijfde editie van het festival af op 18 juni 2017.

dinsdag 25 oktober 2016

zaterdag 22 oktober 2016

Daughter - "The End"

Daughter heeft een prachtige single : "The End". Daughter maakt sfeervolle indiepop die mooi is van somberheid . De muziek is gelaagd , typisch voor een herfstgevoel. Het album, Not To Disappear, kreeg juichende kritieken. Daughter is voor de fijnproevers onder ons.

AURORA - Walking In The Air

AURORA heeft een nieuwe cover uitgebracht: "Walking In The Air". De cover is beroemde muziek van de tekenfilm: "De Sneeuwman". De muziek voor deze film werd geschreven door Howard Blake. De prachtige cover is een bedankje van AURORA voor de fans, het is gratis te dowloaden.vrijdag 21 oktober 2016

maandag 17 oktober 2016

TOULOUSE -- "I Will Follow You"Toulouse heeft een nieuwe single uitgebracht : 'I Will Follow You' . De single klinkt uitstekend, het is een mix van Funk ,Disco en Soul.Toulouse is een New Yorkse band,  bestaande uit  een eén persoon. De single is te horen in de advertentie van Apple's iPhone 7.

Warhaus - Memory (Official Video)De leden van Balthazar kunnen niet stilzitten, de band laat weten dat  drie leden een eigen solo album uitbrengen. Maarten Devoldere aka Warhaus heeft het album , We Fucked A Flame Into Being, uitgebracht . Het album is een ode aan de liefde .Wie het album heeft geluisterd herkent al snel Maarten Delvodere's voorliefde voor de 60's singer-writers, zoals Gainsbourg.

The Last Shadow Puppets - Is This What You Wanted (Official Video)