zaterdag 22 oktober 2016

Daughter - "The End"

Daughter heeft een prachtige single : "The End". Daughter maakt sfeervolle indiepop die mooi is van somberheid . De muziek is gelaagd , typisch voor een herfstgevoel. Het album, Not To Disappear, kreeg juichende kritieken. Daughter is voor de fijnproevers onder ons.

AURORA - Walking In The Air

AURORA heeft een nieuwe cover uitgebracht: "Walking In The Air". De cover is beroemde muziek van de tekenfilm: "De Sneeuwman". De muziek voor deze film werd geschreven door Howard Blake. De prachtige cover is een bedankje van AURORA voor de fans, het is gratis te dowloaden.vrijdag 21 oktober 2016

Austra - Utopia (Official Video)


Austra heeft een nieuwe single " Utopia". Het is de voorbode van een nieuw album. De opvolger van ' Olympia' gaat ' Future Politics ' heten. Austra is een Canadese synthpopgroep opgericht in 2009. De band bestaat uit de frontvrouw Katie Stelmanis, bassist Dorian Wolf  en drummer Maya Postepski.


JUSTICE - ALAKAZAM !

Empire Of The Sun - Way To Go (Audio)

woensdag 19 oktober 2016

KATE BUSH: Live Album Teaser

Warhaus- Bruxelles

Douwe Bob – Jacob’s Song Live@DWDD


“Liefde is mooi, maar kan ook ongenadig pijn doen. The only one I'd kill for doesn't need me anymore... Jacob's Song gaat over de allesoverheersende pijn van een break up. Hier is ‘ie, live ’n rauw… x Douwe”


Sälen - Copper Kiss

The Japanese House - Face Like Thunder

Hiss Golden Messenger - Tell Her I'm Just Dancing (Official Music Video)

Oh Wonder - All We Do

dinsdag 18 oktober 2016

Yak - Semi-Automatic (Official Video)

Tuskany - Shapes

EERSTE NAMEN VOOR NOORDERSLAG 2017


Broederliefde, Donnie, Pip Blom, Rondé (foto), Rob Dekay, Teske, The Jerry Hormone Ego Trip, The Grand East en Yung Internet zijn de eerste namen voor Noorderslag 2017. De voorverkoop voor Eurosonic Noorderslag begint op 29 oktober. Het festival is volgend jaar van 11 tot en met 14 januari, natuurlijk in Groningen.

Deaf Havana - Trigger (Official Video)

The Naked And Famous - The Water Beneath You (Lyric Video)

maandag 17 oktober 2016

TOULOUSE -- "I Will Follow You"Toulouse heeft een nieuwe single uitgebracht : 'I Will Follow You' . De single klinkt uitstekend, het is een mix van Funk ,Disco en Soul.Toulouse is een New Yorkse band,  bestaande uit  een eén persoon. De single is te horen in de advertentie van Apple's iPhone 7.

Warhaus - Memory (Official Video)De leden van Balthazar kunnen niet stilzitten, de band laat weten dat  drie leden een eigen solo album uitbrengen. Maarten Devoldere aka Warhaus heeft het album , We Fucked A Flame Into Being, uitgebracht . Het album is een ode aan de liefde .Wie het album heeft geluisterd herkent al snel Maarten Delvodere's voorliefde voor de 60's singer-writers, zoals Gainsbourg.

The Last Shadow Puppets - Is This What You Wanted (Official Video)