zaterdag 22 oktober 2016

Daughter - "The End"

Daughter heeft een prachtige single : "The End". Daughter maakt sfeervolle indiepop die mooi is van somberheid . De muziek is gelaagd , typisch voor een herfstgevoel. Het album, Not To Disappear, kreeg juichende kritieken. Daughter is voor de fijnproevers onder ons.

AURORA - Walking In The Air

AURORA heeft een nieuwe cover uitgebracht: "Walking In The Air". De cover is beroemde muziek van de tekenfilm: "De Sneeuwman". De muziek voor deze film werd geschreven door Howard Blake. De prachtige cover is een bedankje van AURORA voor de fans, het is gratis te dowloaden.vrijdag 21 oktober 2016

maandag 17 oktober 2016

TOULOUSE -- "I Will Follow You"Toulouse heeft een nieuwe single uitgebracht : 'I Will Follow You' . De single klinkt uitstekend, het is een mix van Funk ,Disco en Soul.Toulouse is een New Yorkse band,  bestaande uit  een eén persoon. De single is te horen in de advertentie van Apple's iPhone 7.

Warhaus - Memory (Official Video)De leden van Balthazar kunnen niet stilzitten, de band laat weten dat  drie leden een eigen solo album uitbrengen. Maarten Devoldere aka Warhaus heeft het album , We Fucked A Flame Into Being, uitgebracht . Het album is een ode aan de liefde .Wie het album heeft geluisterd herkent al snel Maarten Delvodere's voorliefde voor de 60's singer-writers, zoals Gainsbourg.

The Last Shadow Puppets - Is This What You Wanted (Official Video)