vrijdag 23 september 2016

Marco Martens - Alles Voorbij

Afbeeldingsresultaat voor marco martens

In het kader van Wereld Alzheimerdag brengt woordkunstenaar Marco Martens op woensdag 21 september zijn nieuwe single ‘Alles Voorbij’ uit. De single - met muziek van Michiel van Iersel en Joris Sedee en een gastbijdrage van Iris Penning – verschijnt in samenwerking met Alzheimer Nederland. De videoclip bekijk je op YouTube en werd gemaakt door Studio van Origine. 

The Veils - Low Lays The Devil The Veils [Official Video]

Flowers For A Lonely Soul - This is not boring


Op 24 september presenteert het popduo Flowers For A Lonely Soul de single ‘This Is Not Boring’. Het is de tweede single van het aanstaande album 'III' dat op 1 november 2016 uitkomt.

LVL UP - The Closing Door [OFFICIAL VIDEO]

Empire Of The Sun - High And Low

Kings Of Leon - WALLS

donderdag 22 september 2016

Aafke Romeijn - Anders Nog Iets? (Album Trailer)Anders nog iets? Dat is een vraag die normaal gesproken alleen wordt gesteld bij de slager of bakker. En in het oeuvre van Aafke Romeijn, want daarin kan alles. Als vervolg op het album Je Doet Je Best Maar verschijnt op 14 oktober Anders Nog Iets? Een EP over complotdenkers en vrouwelijke robots. Op Anders Nog Iets? horen we Aafke zoals we haar kennen en graag horen: messcherpe, Nederlandstalige teksten op speelse melodieën. Met uiteraard een twist en een muzikale mix van analoge synths, rauwe gitaarsolo’s, drums en een gastbijdrage van hip-hopper Sef met wie ze twee maanden geleden het nummer Alles Went uitbracht. Een track over hipsters, gentrificatie en cappuccino met sojamelk

woensdag 21 september 2016

dinsdag 20 september 2016

Japanese Breakfast - Everybody Wants To Love You (Official Video)

Tom Odell - Here I Am (Official Video)

EERSTE 28 NAMEN EUROSONIC-NOORDERSLAG

Afbeeldingsresultaat voor noorderslag 2017
De eerste 28 namen voor de komende editie van Eurosonic-Noorderslag zijn bekend. In totaal kozen 27 radiostations een lokale naam voor de komende editie. Onze vrienden van 3FM kozen voor Indian Askin , terwijl Studio Brussel Warhaus naar Groningen stuurt.  

The Amazons - In My Mind

Little Cub - Loveless (Official Video)

How To Dress Well - Can't You Tell (Official Audio)

Keane - Tear Up This Town (From "A Monster Calls" Original Motion Pictur...

Unlock Your Heart - Kenyth Mogan (Official Music Video)