woensdag 24 augustus 2016

Empire of the Sun - High And Low (Official Audio)

Afbeeldingsresultaat voor TWO VINES EMPIRE
Op 28 oktober verschijnt Two Vines, het derde album van Empire Of The Sun. De eerste single van deze nieuwe plaat, High And Low, is nu alvast te beluisteren.

Coldplay - Up&Up (Behind the scenes)

Clipping. - Air 'Em Out [OFFICIAL VIDEO]

Roosevelt - Fever (Official Audio)

TRACE - "Low"

PRIMEUR: Vikings in Tibet - Silhouette (Official Video)


In de track Silhouette neemt indieband Vikings in Tibet de luisteraar mee op een hypnotiserende reis die voortstuwt langs herinneringen aan een verloren liefde. De bijbehorende videoclip is gemaakt door Andres Fouché (o.a. bekend van zijn werk voor Noisia, Dope D.O.D. & Torre Florim), die gebruik maakte van dromerige 8mm shots om deze nostalgische tocht tot leven te brengen.

dinsdag 16 augustus 2016

BLAJK - "Lethal"


BLAJK is een Canadeese groep . De veelbelovende Canadezen  die doen denken aan The 1975 en The Neighbourhood . 'Lethal' klinkt fris , de nieuwe single maakt deel uit van de debuut-EP  'Limited' die over een week verschijnt .

Florence + The Machine - Too Much Is Never Enough

Het is al bijna een jaar geleden dat we nog nieuwe muziek kregen van Florence &The Machine . Maar vanaf nu kan je nieuw werk van de groep horen in de trailer van het videospelletje Final Fantasy XV.  De drie nummers zijn opgenomen in de Air Studio's in Londen met producer en componist Emile Haynie ( Kane West en Lana Del Rey ) .'Too Much Is Never Enough' is een filmachtige en een epische song dankzij Florences emotionele stem.The White Stripes - "City Lights”

De Amerikaanse zanger Jack White brengt in September een akoestische dubbelalbum uit , die hij sinds de start  van zijn  carrière in 1998 opnam. Donderdag verscheen het eerste nummer van het album 'City Lights' . Het klinkt erg goed, hij heeft een warme stem en dat past bij een akoestisch geluid.