woensdag 10 augustus 2016

Billie Marten - Lionhearted (Official Audio)

Richard Ashcroft - They Don't Own Me (Official Video)

Richard Ashcroft heeft een nieuwe video :" They Don't Own Me" . Het is een kekke video , zelfs een motor! . De frontman van The Verve bracht onlangs een soloalbum ' These People' uit. Over het nieuwe album schreef OOR:  ' niet genoeg voor een algehele rehabilitatie , maar vooruit, laten we blij zijn dat Ashcroft op de weg terug is' . De zanger had sinds 2010 ( toen hij met het soulproject The Nations Of Sound een album maakte ) niets van zich laten horen.

Ashcroft nam 'These People' op in de studio in de kelder van zijn huis.Troye Sivan - Blue Neighbourhood Trilogy (Director’s Cut)

Mystery Jets - The World Is Overtaking Me (Official Audio)

De Mystery Jets worstelen met volwassen worden , de nieuwe video is een resultaat na twee en halve jaar ploeteren .De video is een voorbode voor een nieuwe album, 'Curve Of The Earth'. Geen stadionpubliek meer , maar het album is wat ingetogener en uitgesponnen geworden . Dus de worsteling is prima gelukt.Sunflower Bean - "Come On"

Bruis 2016 heeft de Line-up compleetEen maand voor het festival is de Line-up compleet en zijn drie winnaars van Vitamine BRUIS toegevoegd aan het affiche.

zondag 7 augustus 2016

VOKES - "Cravings"

Vokes is een nieuwe band uit  Los Angels, ' Cravings' is de single en die klinkt erg lekker.  Typische Amerikaanse sound. Helaas de informatie van de band is erg summier. Dus die nieuwe informatie volgt.