vrijdag 12 augustus 2016

The Julie Ruin - "Mr. So and So" [OFFICIAL VIDEO]

Berlijns duo OY komt met caleidoscopisch nieuw album
De Zwitsers-Ghanese zangeres Joy Frempong maakte furore met haar solodebuut vol jazz, elektronica, Afrikaanse vibes en improvisatie. Hierna ging ze van solo naar een duo. Onder de naam OY brengt Frempong samen met multi-instrumentalist  Lleluja-Ha op 27 september het derde album, genaamd 'Space Diaspora',  uit.

Kyle Craft - Before the Wall

The Lumineers - Nobody Knows (From "Pete's Dragon")

donderdag 11 augustus 2016

BELLE & SEBASTIAN - Olympic Village, 6AM


Afbeeldingsresultaat voor belle sebastian OLYMPICS 2016
To coincide with the start of the track and field competitions at this year’s Rio Olympics, indie veterans Belle & Sebastian have shared their own ‘alternative’ Olympic theme, ‘Olympic Village, 6am’. 

Gashunters ft. Dani Rogosic - Questions

Questions

Gashunters' nieuwe single is uit: Questions! Het is de 2e single van het recent uitgebrachte album P I G H, featuring gitarist Dani Rogosic.

Jamie T - Power Over Men

NEIKED - "Sexual"

woensdag 10 augustus 2016

Billie Marten - Lionhearted (Official Audio)

Richard Ashcroft - They Don't Own Me (Official Video)

Richard Ashcroft heeft een nieuwe video :" They Don't Own Me" . Het is een kekke video , zelfs een motor! . De frontman van The Verve bracht onlangs een soloalbum ' These People' uit. Over het nieuwe album schreef OOR:  ' niet genoeg voor een algehele rehabilitatie , maar vooruit, laten we blij zijn dat Ashcroft op de weg terug is' . De zanger had sinds 2010 ( toen hij met het soulproject The Nations Of Sound een album maakte ) niets van zich laten horen.

Ashcroft nam 'These People' op in de studio in de kelder van zijn huis.Troye Sivan - Blue Neighbourhood Trilogy (Director’s Cut)

Mystery Jets - The World Is Overtaking Me (Official Audio)

De Mystery Jets worstelen met volwassen worden , de nieuwe video is een resultaat na twee en halve jaar ploeteren .De video is een voorbode voor een nieuwe album, 'Curve Of The Earth'. Geen stadionpubliek meer , maar het album is wat ingetogener en uitgesponnen geworden . Dus de worsteling is prima gelukt.Sunflower Bean - "Come On"

Bruis 2016 heeft de Line-up compleetEen maand voor het festival is de Line-up compleet en zijn drie winnaars van Vitamine BRUIS toegevoegd aan het affiche.

dinsdag 9 augustus 2016

The Coral - Million Eyes


Opeens hebben The Coral een nieuwe video geplaatst. The Coral zijn de Britse meesters van de puntgave neopsychedelica.'Million Eyes'  is de eerste single voor het nieuwe album 'Distance Inbetween'.

LEO ISLO - "Golden Grave"

Massive Attack - The Spoils ft. Hope Sandoval

zondag 7 augustus 2016

VOKES - "Cravings"

Vokes is een nieuwe band uit  Los Angels, ' Cravings' is de single en die klinkt erg lekker.  Typische Amerikaanse sound. Helaas de informatie van de band is erg summier. Dus die nieuwe informatie volgt.