vrijdag 29 april 2016

David Corley opent Down By The River aan de MaasAfbeeldingsresultaat voor down the river aan de maas 15 mei   Afbeeldingsresultaat voor david corley


De Amerikaanse muzikant David Corley opent op zondag 15 mei het roots- en americana festival Down By The River op het puntje van de Kop van de Weerd. De rootsmuzikant, die vorig jaar nog bijna fataal getroffen werd door een hartaanval, speelt op het festival een speciale show. Aan de oevers van de Maas geeft hij op Eerste Pinksterdag zijn eerste Nederlandse optreden sinds hij vorig jaar in Groningen bijna het leven liet op het podium. De organisatie wil de rivier meer en meer bij het festival betrekken. 

Hooverphonic - I Like the Way I Dance

White Lung - Below (Official Video)

Erik Jonasson - Like a Funeral (Lyric video)

Band Of Skulls - Killer (Official Video)

woensdag 27 april 2016

Brian Eno • ‘The Ship’

Agelast - "Fever"


Agelast

STORMZY [@STORMZY1] - SCARY

Kllo - "Bolide"

Itchy Teeth - Time MachineTime Machine’ is de eerste single van het nieuwe album waaraan de Britse band Itchy Teeth momenteel de laatste hand legt. Het geluid van Itchy Teeth is onmiskenbaar beïnvloed door de alternatieve Britse rock. De band geeft een persoonlijke draai aan dit klassieke genre met catchy melodieën en harmonieën die de luisteraar mee nemen op een muzikaal pleziertochtje.

dinsdag 26 april 2016

Amber Run - Haze

M83 Performs "Do It, Try It"

FLORENCE AND THE MACHINE : THE ODYSSY -THE MOVIE

Florence Welch heeft samen met regisseur Vincent Haycock een korte film gemaakt: The Odyssey. In 47 minuten durende film is muziek te horen van How Big, How Blue, How Beautiful, het derde album van Florence and the Machine. Afgelopen tijd deelde de Welch al verschillende korte clips uit de film. Nu is The Odyssey in z'n geheel te bekijken. 

Jack Garratt - Surprise Yourself

JG

Arbor Labor Union - Mr. Birdsong

Mick Harvey - Don't Say A Thing (Ne Dis Rien) (Official Audio)

Twisted Logic - The A-Sides (ft Chris Martin)

TESSA BELINFANTE KOMT MET DEBUUTALBUM


In het najaar van 2016 brengt Belinfante haar debuutalbum 'Fly As We Fall' uit. Dit is de opvolger van haar EP uit 2015, welke ze presenteerde in een bomvol Bitterzoet. De EP release resulteerde oa in een optreden bij radio 3FM en werd zij gevraagd als vaste gastartiest tijdens de theatertour van Trijntje Oosterhuis. Ook werd de EP veel beluisterd op Spotify, waarvan het nummer 'I Wonder' al meer dan 166.000 plays op zijn naam heeft staan. Tessa Belinfante’s muziek laat zich omschrijven als sferische popnummers met indie invloeden.