vrijdag 25 maart 2016

Cat's Eyes - "Drag" (Official Music Video)

Janne Schra - From the Sun

Van het nummer From The Sun van Unknown Mortal Orchestra heeft Janne Schra een geheel eigen versie opgenomen en daarbij een prachtige video gemaakt.

The National - 'Morning Dew'


Afbeeldingsresultaat voor day of the dead 2016 grateful dead


The War on Drugs - 'Touch of Grey'

Afbeeldingsresultaat voor day of the dead 2016 grateful dead


Luminize - All Or Nothing (Official Video)


'All Or Nothing’ is de langverwachte vijfde videoclip van Luminize. De single is afkomstig van het gelijknamige debuutalbum dat in februari is uitgekomen. De clip is geschoten tijdens de album release party in Amsterdam.

NIEUWE SINGLE SIR JAMES + TWEEDE OP SMAAK TOUR


Vandaag komt de Amsterdamse band Sir James met een nieuwe single naar buiten. De nieuwe single heet 'Mozes' en is stuk steviger dan we van de band gewend zijn.

woensdag 23 maart 2016

NEXO SHAPE LANCEERT 4e ALBUM MOSCOW

Nexo Shape Logo


Nexo Shape lanceert het 4e album op hun label Kraft Records. Moscow is zoals de voorgaande platen te beluisteren op Spotify en alle belangrijke download shops zoals iTunes.

The K. brengt tweede album uit

Soms heb je maar één letter nodig. Welke betekenis er precies schuilgaat achter 'The K.' zal misschien voor eeuwig een mysterie blijven, maar wie het trio uit Brussel/Luik een keer live aan het werk heeft gezien, zal de naam niet snel vergeten. "Pur et dur" is het motto, wat zich muzikaal vertaalt in een niet te stuiten salvo van pisnijdige noisepunk die je opgelucht doet besluiten dat de erfenis van Jesus Lizard, Unsane en McLusky in goede handen is. Op 13 mei komt in Nederland het tweede abum "Burning Pattern Etiquette" uit. De eerste single is "Intrusive Behavior". 

Sundara Karma - A Young Understanding (Official Video)Black Peaks - Glass Built Castles


Nothing But Thieves - Trip Switch (Acoustic)

Cape Cub - "The Start"

dinsdag 22 maart 2016

Oyster Kids - "Lips"

Steve Mason - Alive (Official Video)

Bat For Lashes - In God's House (Official Video)

SPECTOR - TENNER- 360 DEGREEE

Spector share 360 degree video for ‘Tenner’
Spector have unveiled a fancy, snazzy-as-it-gets 360 degree video for ‘Tenner’.

EDISONS VOOR NEW WAVE, JOHN COFFEY EN DOUWE BOB


Vanavond werden in de Harbour Club in Amsterdam de Edisons uitgereikt. Lil' Kleine mocht met New Wave twee beeldjes ophalen en kreeg ook nog de prijs voor beste nieuwkomer als soloartiest. Douwe Bob maakte volgens de jury het beste popalbum, John Coffey de beste rockplaat en Kenny B de beste single.

AURORA - Winter Bird

AURORA - Lucky

zondag 20 maart 2016

SLAYER - You Against You (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Frightened Rabbit - Lump Street [Official Audio]

Afbeeldingsresultaat voor frightened lump street


Frightened Rabbit’s upcoming album, Painting Of A Panic Attack, which was produced by the National’s Aaron Dessner, and today, the band deliver a new track from that LP. “Lump Street” is the third single from the album, following “Death Dreams” and “Get Out.”