vrijdag 5 februari 2016

Satchmode - Don't Give Up On Me

Lostchild - Everybody Else

Django Django - Life We Know


Django Django get crafty for their new ‘Life We Know’ video
Indulging their cut and stick passions like never before, Django Django’s new video for ‘Life We Know’ is built around a collage obsession like few others.

Waar wil je heen komend voorjaar?Vroeger begon het festivalseizoen zo rond Pasen, maar tegenwoordig gaan we gewoon het hele jaar door. De keuze in festivalland is dus zacht gezegd reuze. Omdat je je geld natuurlijk maar één keer kunt uitgeven, is het wel zo fijn om alvast te weten waar je dit jaar moet zijn, en waar niet. In dit chronologische overzicht vind je prijskaartjes, de bevestigingen tot nu toe en een beknopte samenvatting van hoe het vorig jaar ook alweer was. we kijken alleen het voorjaar. bron 3 voor 12

MAURICE WHITE( EARTH, WIND & FIRE ) OVERLEDENMaurice White, de oprichter van Earth, Wind & Fire is woensdag op 74-jarige leeftijd overleden. Zijn broer en mede-bandlid Verdine White heeft laten weten dat White 'vredig in zijn slaap' is overleden. De frontman verkocht met Earth, Wind & Fire wereldwijd bijna 100 miljoen albums. Grote hits waren onder meer Boogie WonderlandSeptemberen Shining Star.

donderdag 4 februari 2016

Episode - Swim

EPISODE
Memories can be powerful reminders of the past for many of us, and for four piece rock band Episode, one was the catalyst for their awesome new single ‘Swim’. 

Foals naar Lowlands 2016


Afbeeldingsresultaat voor ;lowlands 2016
Lowlands heeft zojuist Foals bevestigd. Eerder werd de eerste grote worp acts aangekondigd. Een aantal klinkende namen zitten er tussen: de comebacks van LCD Soundsystem en The Last Shadow Puppets, de snorrenrock 'n roll van Eagles of Death Metal en Brits dacepopduo Disclosure. Alle namen zien? De hele lijst vind je hier. 

Cullen Omori - Sour SilkAfbeeldingsresultaat voor cullen omori

"Sour Silk" off the March 18, 2016 Cullen Omori album New Misery 

JAMIE XX, DINOSAUR JR. E.A. NAAR BEST KEPT SECRET


Afbeeldingsresultaat voor best kept secret 2016

Best Kept Secret heeft weer een hele lading nieuwe namen aan het programma toegevoegd. Jamie xx (foto), Ásgeir, Christine and the Queens, Band of Horses, Dinosaur Jr., Bob Moses, Wolf Parade en Low zijn enkele van de 32 nieuwe namen. Weekendtickets voor het festival zijn al te koop. Komende zaterdag 6 februari gaan ook dagkaarten in de verkoop.

dinsdag 2 februari 2016

Lucius - Something About You

Lucius get surreal in their ‘Something About You’ video


"Something About You" off Lucius’ new album ‘Good Grief’ out 11th March 

YOUTH LAGOON STOPT ER MEE

Youth Lagoon, het alias van de Amerikaanse muzikant Trevor Powers, houdt er mee op. In een statement op Twitter zegt hij: ‘Ik haal het gordijn naar beneden, broers en zussen. Er is niks meer dat ik nog kan zeggen doormiddel van Youth Lagoon. Het zal niet langer meer bestaan.’

Klangstof - "Hostage"

NOEL GALLAGHER WERKT AAN NIEUW ALBUM
Noel Gallagher heeft aan Rolling Stone bevestigd dat hij bezig is met een nieuw album. ‘Ik ben nu in de studio, ik ben momenteel wat aan het rondklooien.’ Ook vertelde hij dat het album beïnvloed is door David Bowie en dat hij op een van de nummers leentjebuur speelt bij Bowie’s The Jean Genie. ‘Daar heb ik een beetje van gestolen. De ‘woo-hoo!’. Die kom je vanzelf wel tegen in een van de nummers'. Dit wordt het derde album van Noel Gallagher en zijn High Flying Birds.

Bells Of Youth Nieuwe single Arcadia
Welcome to Arcadia, welkom bij de nieuwe single van Bells Of Youth die vandaag is uitgekomen. "Arcadia is hier, waar je maar bent. Als je jezelf omringt met mensen en dingen die belangrijk voor je zijn en je passie volgt is Arcadia overal," aldus de groep. En het volgen van je passie is precies wat Leonie Bos (vocals & gitaar), Marcia Savelkoul (vocals & synthesizers), Hellen Vissers (vocals & drums), Estelle Stijkel (gitaar & backing vocals) en Lisa Moree (vocals & bas) doen sinds ze in 2014 in eigen beheer het debuut BOY uitbrachten. Bells Of Youth speelde op meer dan veertig festivals in binnen- en buitenland, waaronder Zwarte Cross, Paaspop en Sziget, scoorde een radiohit met She Said/He Said en tourde langs de Nederlandse clubs. Het feit dat het vijftal met de befaamde Engelse producer Tony Platt in de zomer van 2015 voor twaalf dagen naar de Belgische Ardennen vertrok om het tweede album op te nemen past geheel in die lijn.

maandag 1 februari 2016

DOUWE BOB MAAKT KANS OP EDISON POPDouwe Bob maakt met zijn album Pass It On kans op een Edison Pop 2016. Douwe Bob is in de categorie pop genomineerd, samen met Kenny B en Kovacs met het album Shades of Black.

Dance-imperium SFX-Entertainment vraagt uitstel van betaling aan

Awakenings

Plaudits - Honest

NIEUWE NAMEN ROCK WERCHTERNieuwe namen voor Rock Werchter. Er werden weer mooie bevestigingen genoteerd de voorbije dagen. Goed voor zeven keer nieuw: Tame Impala, At The Drive-In, Sigma Live, Band of Horses, Gary Clark Jr., Savages en Bear’s Den.

Theo Sieben presenteert 'Delphinidin' op 7 maart'Delphinidin' is de intrigerende titel van het nieuwe album van Theo Sieben. Delphindin is het pigment dat zorgt voor de blauwe kleur in bloemen of de donkere kleur van rode wijn. Omdat het nieuwe album op de blues geïnspireerd is, heeft Theo het de titel 'Delphinidin' gegeven.

Tourist - To Have You Back (Official Video)Tourist shares video for ‘To Have You Back’


Following his recent debut album news, Tourist has shared a very flash new video for ‘To Have You Back’. It’s directed by Davy Evans and Jason Drew, who between them, have worked with everyone from Thom Yorke, to The xx and Zomby.