donderdag 10 december 2015

John Grant - Down Here (Official Video)
De Amerikaan John Grant is geen doorsnee singer-songrwiter.

NOEL GALLAGHER: ‘ADELE MAAKT MUZIEK VOOR OMAATJES’


Terwijl Jared Leto via Twitter zijn excuses maakt voor het beledigen van Taylor Swift, gaat Noel Gallagher lekker door met klagen over collega's. Zo heeft hij in een interview met Music Feeds zijn ongezouten mening gegeven over Adele. ‘Als iemand wil weten wat ik van Adele vind, dan vertel ik ze dat gewoon. Ik zie het probleem niet. Ik hou niet van haar muziek. Ik vind het muziek voor fucking omaatjes.’

Tijdschema Stille Nacht bekendAfbeeldingsresultaat voor stille nacht festival eindhoven

Nog iets minder dan anderhalve week en dan is het tijd voor festival Stille Nacht. Je kunt je route voor Stille Nacht op 20 december nu uit gaan stippelen, want het tijdschema is helemaal af! Bekijk het schema hier.

Madness eerste headliner voor Dauwpop 2016

Dauwpop

Maar liefst 14 bevestigingen maakt Dauwpop 2016vandaag bekend: Madness, Jett Rebel, De Staat, Fresku, Bökkers, Kadavar, My Baby, Lucas Hamming, Mr. Polska, Stepherd & Skinto, Ronnie Flex, Haevn, Birth Of Joy en Pierce Brothers. 3FM dj Frank van der Lende zal het festival gaan presenteren.

Eerste bevestigingen Down The Rabbit Hole 2016!

Afbeeldingsresultaat voor down the rabbit hole2016
Tuimel van 24 t/m 26 juni mee in de derde editie van Down The Rabbit Hole en maak je klaar voor een weekend vol avontuur, verwarring, surrealisme en psychedelica. 

woensdag 9 december 2015

EL VY - Need A Friend (Lyric Video)In EL VY komen twee vrienden bij elkaar die al jaren lang samen wilden werken, maar er door drukte met hun eigen projecten nooit aan toekwamen.

Folly & the Hunter – "Awake"

Afbeeldingsresultaat voor folly & the hunter - awake


Folly and the Hunter is een Canadese indiefolkband uit Montreal. Met ‘Awake’ zijn ze toe aan album nummer drie, dat ‘Tragic Care’ uit 2013 opvolgt. Het viertal maakt prachtige muziek in de lijn van traditionele folk in combinatie met melancholische indiepop. Hun arrangementen klinken wonderschoon, zijn melodieus en sfeervol. 

GRASNAPOLSKY: LINE UP IS BIJNA COMPLEET


Afbeeldingsresultaat voor www.grasnapolsky fto


Op 5, 6 en 7 februari 2016 vindt Grasnapolsky voor de derde keer plaats op haar bijzondere locatie: Radio Kootwijk. Het voormalig zendstation is een prachtig imposant gebouw met een rijke geschiedenis, midden op de Veluwe.

LONDON CALLING : VIER NAMENVoor de komende editie van London Calling zijn vier namen aan het programma toegevoegd. Otherkin, Wet, Joan Shelley en Jono McCleery staan op 11 en 12 maart in Paradiso. Eerder werden onder andere Nothing But Thieves, Kid Wave, The Jacques en Pumarosa bevestigd. Dagkaarten voor het festival zijn vanaf vrijdag 11 december verkrijgbaar.

Coldplay: The making of Adventure Of A Lifetime


Afbeeldingsresultaat voor coldplay