vrijdag 4 december 2015

Ready In Time: album presentatie Matt Epp op 28 januari 2016 in Q-Factory


Afbeeldingsresultaat voor MATT EPP

In de Benelux is Matt Epp nog een redelijk nieuwe naam, in thuisland Canada bracht de singer songwriter al acht albums uit. Het laatste album ‘Ready In Time’ komt in januari 2016 eindelijk bij ons uit.
 

STILLE NACHT

Afbeeldingsresultaat voor stille nacht festival 2015


Lelystad (Underground), Eindhoven (Effenaar) en Rotterdam (Rotown) zijn achtereenvolgens de steden waar dit jaar opnieuw het reizende winterfestival Stille Nacht neerstrijkt op 19, 20 en 21 december. De eerste gezamenlijke namen van het festival zijn: Isbells, Jake Isaac en Samuel Ford. Ben Caplan zal in Eindhoven en Rotterdam spelen.

donderdag 3 december 2015

HATY HATY - High As The Sun (Official Audio)HATY HATY is een samenwerking tussen de veelgeprezen artiesten David Douglas en Blaudzun. De vrienden hadden al lange tijd de wens om samen te werken en hebben in februari van dit jaar dan eindelijk de tijd gevonden om de gezamenlijke liefde voor indie en elektronica samen te vatten op het album High As The Sun dat op 11 maart 2016 via V2 Records Benelux/Atomnation verschijnt.

Debuutalbum Your Friend verschijnt 29 januari
Your Friend is de artiestennaam van de vierentwintigjarige Taryn Miller uit Lawrence, Kansas. Miller bracht in 2014 onder haar eigen naam en in eigen beheer de EP Jeckyl/Hyde uit, waarmee de zangeres een platencontract bij het befaamde Domino Records in de wacht sleepte.

The Libertines - You're My Waterloo
The Libertines hebben een video gedeeld voor de track You’re My Waterloo. Het nummer is afkomstig van de in september verschenen comebackplaat Anthems for Doomed Youth. De zwart-witvideo is geregisseerd door leadzanger Carl Barât in samenwerking met fotograaf Roger Sargent.

Sef - Toch Houdt Ze Van Mij

Afbeeldingsresultaat voor sef toch houdt ze van mij

Sef  heeft een nieuwe video "toch houdt ze van mij ", een erg gevoelige single, de derde single van het tweede album In kleur.  Het is een ode naar de liefde, mooi hoor.

Suede - Like Kids

Suede unveil ‘Like Kids’ video, announce more UK shows


Suede heeft een nieuwe single  " Like Kids", en het is vanouds. Dus erg Suede, maar dat is niet erg.

woensdag 2 december 2015

SOAK - Reckless Behaviour

SOAK unveils new video for ‘Reckless Behaviour’
Fresh from being nominated for this year’s Mercury Prize, SOAK has revealed her new video for ‘Reckless Behaviour’.

VEERTIEN NIEUWE NAMEN VOOR PAASPOP


Paaspop heeft vanochtend veertien nieuwe namen voor de komende editie de wereld in geslingerd: John Coffey ), Lil' Kleine & Ronnie Flex, Monster Magnet, Adaro, Bingo Players, Causes, Modestep, MY BABY, Noisia, Sef, Shermanology (Live), Throes + The Shine, Vitalic Live en de cabaretgroep Op Sterk Water komen in het laatste weekend van maart naar Schijndel.

NIEUWE NAMEN VOOR EUROSONIC NOORDERSLAG


Typhoon (foto), Sven Hammond, Weval en Applescal zijn toegevoegd aan de toch al uitdijende line-up van Eurosonic. Tamarin Desert, Jo Goes Hunting, CUT_, Terzij De Horde en Naive Set staan op Noorderslag. 

The Killers - Dirt Sledding ft. Ryan Pardey, Richard Dreyfuss

The-Killers-Dirt


Sinds 2005 brengt The Killers elk jaar vlak voor de feestdagen een speciale kerstsingle uit waarmee ze goede doelen die zich inzetten tegen aids steunen.

dinsdag 1 december 2015

Animal Collective Nieuw album Painting With verschijnt 15 februari 2016Al vijftien jaar herdefiniëert Animal Collective het genre dat ze zelf heeft ontwikkeld en vindt de groep zichzelf bij elk album opnieuw uit. Van shows in kleine kelders tot een optreden in het Guggenheim met grote installaties heeft Animal Collective altijd en overal een unieke weg bewandeld en is daarbij zeer herkenbaar gebleven.

Coldplay - Adventure Of A Lifetime (Official video)

MOTEL MOZAIQUE 2016 FESTIVAL


MM16_caroussel_8

Motel Mozaique wordt komend jaar alweer 16! Het avontuurlijke festival vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2016 op diverse plekken in de binnenstad van het dynamische Rotterdam. De eerste namen zijn inmiddels bekend: Damien Jurado, Jamie Woon, The Go! Team, Tourist LeMC, Protomartyr, Liima (Tatu Rönkkö + Efterklang), Nneka, NAO en Formation The Basement – De Dansers/Theater Strahl/Wies Merkx en Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan. En de Earliest Bird kaartverkoop is al gestart; passe-partouts zijn tijdelijk extra scherp geprijsd! (55 euro inc. servicekosten)

ANOHNI - 4 DEGREES (Official Preview)We hebben er even op moeten wachten, maar vannacht verscheen eindelijk het eerste voorproefje 4 Degrees van Antony Hegarty's nieuwe album als ANOHNI. Het album, Hopelessness getiteld, werd begin dit jaar al aangekondigd en is geproduceerd door Hudson Mohawke en Oneohtrix Point Never. Antony klinkt op de single bombastischer dan ooit, maar het ijlende stemgeluid werkt verrassend goed met de onheilspellende elektronica.

What's the Sound Of 2016?


Afbeeldingsresultaat voor sound of 2016 bbc


Afbeeldingsresultaat voor sound of 2016 bbc


Sound Off... is een jaarlijkse poll van de BBC waar op zoek gegaan wordt naar de meest beloftevolle artiest voor de volgende twaalf maanden. Maar liefst honderdveertig muziekexperts mochten hun voorkeur geven, en daar is nu een "longlist" uit opgesteld. De uiteindelijke winnaar zal in januari bekend gemaakt worden.

Panic! At The Disco: LA Devotee (Audio)

Panic! At The Disco reveal new track ‘LA Devotee’
After releasing the video for ‘Victorious’ earlier this month, Panic! At The Disco have unveiled another new cut from their forthcoming album ‘Death of a Bachelor’.

Tame Impala - The Less I Know The Better

tame_impala-the_less_i_know_the_better_s

Tame impala  staat op de eindejaarlijstjes , dus we zetten ze  in het zonnetje, dankzij 3 FM mega hit. ook is de videoclip online. veel kijkplezier

A Head Full Of Dreams (2 x Vinyl Edition)