dinsdag 17 november 2015

MISTER AND MISSISSIPPI TOURT IN 2016 MET DE VOORSTELLING FOR US TO REMEMBER
Credits: Sanja Marusic

Na twee albums, een top-3 notering in de Album Top-100, een 3FM Megahit, twee 3FM Awards, een Edison en vele shows in binnen- en buitenland, verlegt Mister and Mississippi de bakens naar het theater.

POCKET KNIFE ARMY PRIMEUR OP SPOTIFY EN ITUNES


Het Utrechtse electro duo Pocket Knife Army bracht op 13 september hun debuutalbum ’This Time I’ll Come Out Unharmed’ uit met een release show in Kytopia. Het album, dat exclusief op vinyl verkrijgbaar was, ziet binnenkort het licht op de online kanalen zoals Spotify en iTunes.

VLIEGENDE START VOOR AAPNOOTMIESDe Nederlandstalige indiepopband AAPNOOTMIES beleeft momenteel een vliegende start.

maandag 16 november 2015

Daughter - NumbersDream- cq. postrocktrio Daughter uit Londen stond al niet bekend als een band van lachebekjes. Tweede album Not To Disappear belooft echter nog een stuk somberder en donkerder te worden dan Triple AAA-debuut If You Leave uit 2013. Ook in nieuw liedje Numbers is de toon ernstig en onbehaaglijk, al blijft de galmende muziek wonderschoon.

Owen Rabbit - "Denny's"

Bertolf - One That You Will Remember (Lyric Video)

Bertolf - One That You Will Remember
Niet alleen Bertolf’s nieuwe plaat is er, op twitter is te lezen: Gisteren geboren, onze tweede zoon: Nanne Marien Lentink. Roepnaam Nanne. Sterrenkijker, astronaut. Alles goed!