zondag 25 oktober 2015

Secret Rendezvous - Homie. Lover. Friend.

Afbeeldingsresultaat voor rendez vous homie.lover.friend

Dat hard werken en vooral in jezelf geloven loont, staat vast voor Secret Rendezvous. Dat je daarmee uiteindelijk niet onopgemerkt blijft is ook een feit. Secret Rendezvous is afgelopen weekend tot één van de nieuwe 3FM Serious Talents gekozen in het programma van Herman Hofman. Hun nieuwe single ‘Homie. Lover. Friend.’ is ook toegevoegd aan de playlist van 3FM.

RIVERSIDE - Discard Your Fear (Lyric Video)

lost/ctrl - Where Are We Heading (official video)

maandag 19 oktober 2015

SKUNK ANASIE EEN NIEUW ALBUM VERSCHIJNT 15 JANUARI 2016

Sunk Anansie is terug met het zesde studioalbum Anarchytecture, een collectie stevige alternatieve rocknummers boordevol krachtige riffs en vuur zoals dat alleen uit het hart en de ziel van voorvrouw Skin kan komen. Naast Skin bestaat Skunk Anansie uit gitarist Ace, bassist Cass en drummer Mark Richardson.

RAGLANS BRENGEN EEN DEBUUT ALBUM OP 15 NOVEMBER

 Afbeeldingsresultaat voor RAGLANSIn 2011 wordt Raglans in Dublin opgericht. Drie jaar later debuteren ze met het gelijknamige album, dat piekt op #5 in de Irish Album Chart en op #1 terecht komt in de Irish Indie Chart.

STAL - Burning Desire

Afbeeldingsresultaat voor stal young hearts
STAL is het nieuwe muzikale project van singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer Pierre-Marie Maulini. Je zou deze Fransman uit Parijs (en LA) kunnen kennen van de succesvolle groep M83, waar hij onderdeel van heeft uitgemaakt.

zaterdag 17 oktober 2015

Beach House - Thank Your Lucky Stars [FULL ALBUM STREAM]
Thank Your Lucky Stars


Thank Your Lucky Stars is the 6th album from Beach House (and 2nd new full length of 2015)! The band have the following to say about it:

vrijdag 16 oktober 2015

Mercury Prize shortlist is er
dit echte lijst:


The 2015 Mercury Prize ‘Albums of the Year’ in association with BBC Music were announced on Friday 16 October.