vrijdag 20 juni 2014

GEMS - SCARS


GEMS are a duo from Washington, D.C. who have been making some extraordinarily gorgeous and sexy music over the past year.

GEMS is een duo uit Washington DC, ze maken romantische muziek met vooral veel sfeer, refreintjes en vocalen.

MERCHANDISE - LITTLE KILLER

New Album This August, Watch 'Little Killer' Video

Ze komen uit de USA en luisteren naar de naam Merchandise: ze zijn een van de bands waar de critici het meeste van verwachten.

CUT COPY - MEET ME IN A HOUSE OF LOVE

cut copy meet me

Vorig jaar verscheen het album Free Your Mind van Cut Copy. Nu een jaar later komt er een deluxe versie van het album uit.

WILD BEASTS - MECCA


wild beasts mecca

Het album van Wild Beasts is al een tijdje uit,  Present Tense, maar dat maakt deze single niet minder mooi.

donderdag 19 juni 2014

COLDPLAY - A SKY FULL OF STARS ( official video )Hier is ie dan de officiële video van Coldplay's tweede officiële single ( we tellen voor het gemak het prachtige " Midnight " de favoriete album track, maar even niet mee).

HUNDRED WATERS - OUT ALEE


Hundred Waters

Er is een nieuw album van Hundred Waters uit, de synth band uit Florida.

ALT J - HUNGER OF THE PINE
Wat een fantastisch nieuw nummer van Alt J is dit toch. " Hunger Of The Pine" maakt duidelijk dat we echt naar dat tweede album van deze verrassing uit Engeland mogen uit kijken.

VAUDEVILLE SMASH - ZINEDINE ZIDANE FT. LES MURRAY

The Vaudeville Smash


Terwijl iedereen zo'n beetje naar voetbal zit te kijken of zit te luisteren naar Gordon of Geer met hun fantastische WK songs , gaan wij hier gewoon stug door met de indie muziek.

maandag 16 juni 2014

CHABLIZ WINT PUBLIEKSPRIJS DELFT FRINGE


De Haags-Rotterdamse popnoirband Chabliz heeft op het Delft Fringe festival de Publieksprijs gewonnen in de categorie "Muziek". 

LANA DEL REY - CRUEL WORLDEindelijk is het tweede album van Lana Del Rey dan uit, en ze gaat gewoon door waar ze was gebleven.