donderdag 25 oktober 2012

woensdag 24 oktober 2012

Sigur Rós - Varðeldur


Het is tijd voor het volgende deel in de Valtari Mystery Film Experiment, tijd voor deel 13 Varoeldur door Clare Largan.


THINDERSTICKS - THIS FIRE OF AUTUMN

Ze bestaan al sinds 1992, de Britse band Thindersticks. De band staat bekend om haar teksten, maar ook de wel melancholische muziek.

dinsdag 23 oktober 2012

DEPECHE MODE - NIEUW ALBUM IN 2013, EERSTE SONG NU TE HORENEindelijk weer eens iets nieuws van Depeche Mode. De band publiceerde vandaag " In Studio Collage 2012" een nog verder titelloze clip van een nieuwe song die waarschijnlijk de titel " Angel Of Love" heeft.

WILD NOTHING - PARADISE
Ik schreef al eerder over Jack Tatum's project Wild Nothing. Inmiddels is daar het tweede album van uitgekomen: Nocture.

REVIEW : GOOSE - CONTROL CONTROL CONTROLAls je het over indie muziek uit Belgie hebt , kom je vrijwel meteen bij dEUS uit. Toch heb ik zelf ook een zwak voor eigenzinnige band uit Kortrijk: Goose.

maandag 22 oktober 2012

CLOCK OPERA - THE LOST BUOYS
Ik schreef al vaker over Clock Opera, deze band van Guy Connelly houdt van wat vreemde geluiden.

CHROMATICS - LOOKING FOR LOVE


Ga er maar even voor zitten, want het eigenlijke nummer " Looking For Love" duurt maar liefst 17 minuten.

FOSSIL COLLECTIVE - ON AND ON

Fossile Collective is een duo uit Engeland, Leeds om precies te zijn. Ze timmeren nog niet zo lang aan de weg maar waren bijvoorbeeld op 16 september als voorprogramma van The Temper Trap in De Melkweg te zien.