zaterdag 15 september 2012

BAT FOR LASHES - MARILYNHet duurt nog even voordat het 23 oktober is en The Hounted Man van Bat For Lashes officieel uitkomt.

SCHOOL OF SEVEN BELLS - SCAVENGEROndanks dat ze met twee zijn overgebleven, klinkt School of Seven Bells nog steeds heel aardig. Maar vaak vocalen sampelen helpt dan natuurlijk ook wel.

PARENTHETICAL GIRLS - CURTAINSEerlijk is eerlijk: ik had nog nooit van Parenthetical Girls gehoord.  De ban ( ook wel eerder bekend als The Swastika Girls) bestaat al sinds 2003.


donderdag 13 september 2012

THE HELIO SEQUENCE - HALL OF MIRRORSZe komen uit Beaverton Oregon en zitten bij het Sub Pop label. Maar echt Amerikaans klinkt het niet.

TRUST - DRESSED FOR SPACEPas op , ben je geen fan van de jaren 80 en synth muziek dan kun je Trust maar het beste overslaan.

woensdag 12 september 2012

THE NEW SHINING - EVERYTHING CHANGES

Terwijl de eerste prachtige single het net niet haalde, komt er nu nummer twee aan van The New Shining: "Everything Changes".

FRIGHTENED RABBIT - STATE HOSPITAL[Acoustic]Ik vind de nieuwe Frightened Rabbit helemaal geweldig, "State Hospital" staat ook op de EP die op 24 september uitkomt.

KEANE - DISCONNECTED

Wie weet wordt dit wel de nieuwe single van Keane in Nederland " Disconnected".

dinsdag 11 september 2012

SERA CAHOONE - DREEK CREEK CANYON"Deer Creek Canyon" is de titeltrack van het album van Sera Cahoone dat op 25 september uit komt.

MUSE - MADNESS (VIDEO)Eindelijk is er dan de video voor de eerste echte single van het nieuwe album van Muse.

maandag 10 september 2012

SIGUR ROS IN FEBRUARI OPNIEUW IN CONCERT

Na twee prachtige, maar niet onovertroffen concerten in augustus is het gerucht toch juist.
Sigur Ros treed in februari opnieuw op in Nederland.

MUMFORD & SONS - I WILL WAIT (VIDEO)

Het album komt uit op 24 september en luistert naar de titel Babel.

NEW RELEASES THIS WEEK


Het is deze week een drukke week in Engeland voor releases, zeker op album gebied komt er heel wat moois uit. NME heeft ze weer op een rij gezet: