vrijdag 6 mei 2011

PETER BJORN & JOHN - WHAT I COULD DO IF I WANTED

Peter Bjorn & John

Release: inmiddels uit

Label: Starttime International

Zoals iedere band doet zijn ook rock legendses Peter Bjorn & John , oftewel Zwedens hoop in bange dagen, momenteel aan het touren in verband met het nieuwe album.

woensdag 4 mei 2011

TIP VAN DE WEEKHOUSE-
Patrick Wolf *

Het kan bijna niet anders, drie keer scheepsrecht , alweer zo'n goed nummer van Patrick Wolf dat moet natuurlijk de tip van de week zijn, we zijn ├ęcht benieuwd naar het album dat er aan komt.DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 50 week 18
DW
VW
AW
TITEL-
artiest
HP
1
2
9
ACE OF HZ-
Ladytron *
1
2
1
10
THE TRUTH-
Pnau *
1
3
3
7
THIS TOWN-
Dolan *
3
4
4
8
BELONGINGS-
Clock Opera*
4
5
5
8
FINAL FORM-
Everything Everything
5
6
12
6
GOLDEN BLOOD-
Friends Electric *
6
7
13
5
THINK YOU CAN WAIT-
The National
7
8
14
5
LIVE THOSE DAYS-
Friendly Fires*
8
9
6
13
INTO THE HEART-
Mirrors
1
10
7
8
STRANGERS-
White Lies
7

dinsdag 3 mei 2011

ALBUM REVIEW : STEVIE NICKS - IN YOUR DREAMS
Release: inmiddels al uit

Label: Warner

 ratingWe hebben er tien jaar op moeten wachten voor dat de inmiddels al legendarische Stevie Nicks wederom met een solo album komt.
Stevie mag inmiddels dan 62 zijn, op dit album klinkt haar stem net zo fris als in het verleden en laat ze horen dat ze een van de mooiste stemmen heeft uit de popmuziek.

ALBUM REVIEW : FLEET FOXES- HELPLESSNESS BLUESRelease: inmiddels uit

Label: Sub popEr is geen ontkomen aan: het nieuwe album van de Indie sterren Fleet Foxes is er. En laten we meteen maar met de deur in huisvallen. Dit album roept bij iedereen emoties op. Dat is niet verwondelijk als je luistert naar de prachtige melodieen van de band, de weelderige muzikale uitvoering en de toch wel als melancholisch te betitelen stem van Robin Pecknold. We hebben hier te maken met super Indie sterren uit Seattle.

maandag 2 mei 2011

NEW RELEASES THIS WEEKEr zal deze week geen twijfel over bestaan, de nummer een positie van Adele is in gevaar. Wij verwachten toch wel Fleet Foxes op de eerste plaats. Voor de singles is de keuze minder duidelijk, maar wie weet wordt ook daar de lijst keurig opgeschud.

zondag 1 mei 2011

UK SINGLE TOP 40

Was er al niet veel in de albumlijst te beleven, in de singlelijst is het deze week helemaal rustig, LMFAO blijft ook deze week op een ( derde week inmiddels), Bruno Mars stijgt naar twee en op drie blijft Jennifer Lopez staan.

UK ALBUM TOP 40


We schreven al eerder deze week dat er niet zoveel wereldschokkends deze week uitkwam, het vertaalt zich ook een beetje in de lijsten deze week. Op album gebied blijft het Adele dat de klok slaat, zowel de eerste als de tweede plaats zijn deze week voor haar.