zaterdag 5 maart 2011

CLOUD CONTROL - THERE'S NOTHING IN THE WATER WE CAN'T FIGHT

Release: 6 maart

Label: Ivy League Records


We hebben het er hier al eerder over gehad, 2011 is het jaar voor Down Under. We hebben er weer een voor je: Cloud Control een indie rock band uit de Blue Mountains , Australie. Ze bestaan al sinds 2007, maar pas vorig jaar is de band door BBC 6 opgepikt.

DURAN DURAN - GIRL PANIC!

Release: nog niet bekend

Label: Tapemodern


In de jaren 80 waren ze nog groter dan Take That nu... we hebben het over Duran Duran. Vooral in het begin werd de groep gezien als niet meer dan een boysband.

vrijdag 4 maart 2011

A FRIEND IN LONDON - NEW TOMORROW


Release: al uit in Denemarken

Label: nog niet bekend voor ons land

Alternatieve muziek en het songfestival vormen al sinds jaar en dag een ongelukkige combinantie. Vooral veel glamour , show en over de top, daar past geen muziek bij.

DEPECHE MODE - DREAMING OF ME


Release: inmiddels al uit

Label: EMI

Voor diegene die denken, heeft Depeche Mode niet eens eerder zo'n nummer uitgebracht. Ja dat klopt, het is dan ook niet nieuw, maar opnieuw.

donderdag 3 maart 2011

LADYTRON - ACE OF HZ


Release: 13 maart

Label: Nettwerk


Je weet het voor het betere synth werk moet je op deze site zijn. Dus komt Ladytron met wat nieuws zijn wij er als de kippen bij. Ace of Hz wordt de nieuwe single. Deze Engelse groep bestaat sinds 1999 en komt uit de legendarische muziekplaats Liverpool.

woensdag 2 maart 2011

DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 50 week 9
DW
VW
AW
TITEL-
artiest
HP
1
1
8
SUNDAY-
Hurts
1
2
2
9
JILTED LOVERS & BROKEN HEARTS-
Brandon Flowers
2
3
4
8
SHELL GAMES-
Bright Eyes *
3
4
6
9
WHAT YOU KNOW-
Two Door Cinema Club
4
5
7
9
TAKE A CHANGE-
Scounting For Girls
5
6
8
9
IF YOU EVER COME BACK-
The Script
6
7
9
6
DON’T LOOK BACK-
She & Him
7
8
10
5
I WANT THE WORLD TO STOP-
Belle & Sebastian *
8
9
3
12
TERRIBLE LOVE-
The National
1
10
12
4
HELPLESSNESS BLUES-
Fleet Foxes
10

dinsdag 1 maart 2011

SCRITTI POLITTI - A DAY LATE AND A DOLLAR SHORT


Release: 28 februari

Label: Virgin

Wie zegt Scritti Politti , zegt vooral  Green Gartside (geboren als Paul Julian Strohmeyer) . Want deze Engelse band, die al sinds 1977 bestaat zeer wisselende bezettingen heeft gehad met als enige constante factor Green.

maandag 28 februari 2011

R.E.M. - UBERLIN


Release: 6 maart

Label : Warner Brothers


Bij een band met de staat van dienst als R.E.M. blijf je toch altijd weer benieuwd als er een nieuw album aan komt. Collapse Into Now is het inmiddels alweer 15e album van deze Amerikaanse band  die op 7 maart uit komt.

NEW RELEASES THIS WEEKEr komt deze week nog wat uit in Engeland dat de moeite waard is, wat te denken op single gebied van de nieuwe Hurts of Manic Street Preachers? Overigens zit er ook een paar releases bij die alleen fysiek zijn, waar reeds eerder de digitale versie beschikbaar was ( bijv Britney Spears)

zondag 27 februari 2011

UK SINGLE TOP 40


De vraag was , zou het Adele lukken om twee weken op rij zowel op een in de album als de single lijst te staan. Het antwoord is simpel: ja.

UK ALBUM TOP 40

Ook deze week veranderd er niets aan de nummer een in de album lijst, al vijf weken voert Adele de lijst aan. Sterker nog, haar eerste album staat nu zelfs op nummer twee!. Rihanna blijft op nummer drie staan, zodat de top drie uit louter en alleen vrouwen bestaat.