zaterdag 5 februari 2011

OZARK HENRY - IN THE AIR TONIGHT


Release: Inmiddels uit

Label: EMI

We schreven eerder al lovend over Ozark Henry, die ons eind 2010 aangenaam verraste met zijn nieuwe album 'Hvelreki'. De eerste single daarvan 'This One's For You'  werd terecht in Vlaanderen een grote hit.

MANIC STREET PREACHERS - POSTCARD FROM A YOUNG MAN


Release: 28 Februari

Label: Sony

Nicky Wire van de Manic Street Preachers heeft eerlijk toegegeven, hij was redelijk ontdaan dat de laatste single van de band ( Some Kind of Nothingness) de top 40 niet haalde in Engeland.

vrijdag 4 februari 2011

JONSI - LIVE AT THE WILTERN

Jónsi Releases Another Live Video/Album
Terwijl we nog zitten te genieten van Go Live het livealbum van Jonsi, maakt onze IJslander bekend nog met een tweede live album te gaan komen.

BLUTENGEL - REICH MIR DIE HANDRelease: in Duitsland uit

Label: Out of Line

Ja zo heb je nooit van Blutengel en zo komt ie binnen een maand twee keer voorbij. De nieuwe single in Duitsland is namelijk uit, en wederom heeft Blutengel een bloeddorstige clip.

donderdag 3 februari 2011

HURTS - SUNDAY


Label: Sony

Release: 20 februari

Terwijl de kerstsingle net uit de lijst is en ook Stay aan het weg zakken is staat een opvolger al klaar. Het wat meer uptempo "Sunday" is door de heren Theo Hutchcraft en Adam Anderson uitverkoren om de weg naar succes door te zetten. Hurts werd door ons getipt als een van de artiesten die zou kunnen doorbreken in 2010 , dat vond overigens de BBC ook want ze stonden op de shortlist van de BBC 2010.

woensdag 2 februari 2011

DE ALTERNATIEVE MUZIEKMAN TOP 50 week 5

Jónsi - Around UsDW
VW
AW
TITEL-
artiest
HP
1
2
11
AROUND US -
Jonsi
1
2
5
11
NOT IN LOVE-
Chrystal Castels & Robert Smith *
2
3
6
8
TERRIBLE LOVE-
The National
3
4
1
13
SOME KIND OF NOTHINGNESS -
Manic Street Preachers & Ian McCulloch
1
5
7
8
BLUE LILY-
The Depreciation Guild *
5
6
3
10
UNENDLICHE SYNFONIE-
Polarkreis 18 *
1
7
4
12
WALKING IN THE WINTER -
The Coral
1
8
11
7
LOSTBOY-
Lostboy! A.K.A. Jim Kerr *
8
9
13
6
PUNCHING IN A DREAM-
Naked and The Famous *
9
10
14
8
BRING MICH NACH HAUSE-
Wir Sind Helden
10

MIRRORS - INTO THE HEART


Release: 13 februari
Label: Skint

Oke we geven het nogmaals toe, we hebben hier een zwak voor goede 80 synthi pop, en dus geven we veel aandacht aan Hurts en bijvoorbeeld Mirrors.

dinsdag 1 februari 2011

PATRICK WOLF - THE CITY


Release: 14 maart
Label: Bloody Chamber Music

We waren al helemaal weg van het prachtige bombastische Time Of My Life, de vorige single van Patrick Wolf en we zijn helemaal weg van de nieuwe single The City.

maandag 31 januari 2011

NEW RELEASES THIS WEEKDeze week zijn er een aantal aardige releases te verwachten, zo komen er de volgende singles en albums uit:

zondag 30 januari 2011

UK SINGLE TOP 40Officieel nu wederom een nieuwe nummer een in Engeland, het zat er woensdag al aan te komen Kesha komt binnen op een , daarmee zakt Bruno Mars naar twee en lukt het Adele niet om de hoogste plaats te halen , zij zakt naar drie. Daarom moet ze nog minstens een weekje wachten voor haar eerste nummer een hit in de single lijst.

UK ALBUM TOP 40


Het was natuurlijk niet anders te verwachten. Adele komt magistraal op nummer een binnen. Ze weet in de eerste week meer dan 200.000 exemplaren te verkopen, ze zorgt daarmee voor een van de sterkste januari verkopen sinds jaren.

NOW THAT's WHAT I LIKE TO HEAR IN 2011
We zijn 2011 nu bijna een maand onderweg, we hebben de eerste prachtige release voor 2011 al gehad ( Adele) , maar we verwachten er natuurlijk nog veel meer. Wat zijn de tips voor de jaarlijst 2011 of te wel wat zijn de releases waar nu eigenlijk al van wakker liggen?