donderdag 4 september 2014

JETT REBEL IN POPPODIUM GRENSWERK UITVERKOCHT




Het concert van Jett Rebel op vrijdag 21 november in poppodium Grenswerk is volledig uitverkocht. 
Hiermee is dit het eerste uitverkochte evenement van het nieuwe poppodium dat op 15 oktober a.s. voor het eerst de deuren zal openen. 


Ook de avonden met de Belgische artiest Milow, de Amerikaanse DJ Jazzy Jeff (beiden in het openingsweekend op 17 en 18 oktober) het concert van Waylon (op 6 november) en de uitvoering van Pink Floyd's The Wall (op 8 en 9 november) zijn momenteel zeer populair in de voorverkoop. 










Het concert van Jett Rebel in Grenswerk is onderdeel van een tour langs de belangrijke Nederlandse poppodia die start op 14 november. De 23 jarige muzikant heeft heeft inmiddels al een jaar vol ongekende hoogtepunten achter zich: hij kreeg een Edison en 3FM Serious Talent Award en maakte grote indruk op zowel Lowlands als Pinkpop. 

Afgelopen maandag maakte hij in het programma De Wereld Draait door bekend dat hij op 21 februari 2015 ook in de Heineken Music Hall in Amsterdam een concert gaat geven.  Voor Jett Rebel kan 2014 dus niet meer stuk en lijkt ook 2015 alleen nog maar beter te worden.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten